Proxeneții din Cluj, disperați după Bianca Comănici! Nelson către Livian: ”Mare lucru să nu ți-o fure”

Nelson Mondialu îl sfătuiește pe fiul său, Livian, să aibă mare grijă de Bianca, pentru că la Cluj sunt mulți proxeneți.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Nelson Mondialu se teme că Livian de la Puterea Dragostei ar putea avea probleme cu proxeneții din Cluj, din cauza Biancăi. Acesta i-a transmis fiului său într-un live să aibă mare grijă cu iubita lui, după apariția filmulețelor cu ea, pentru că ”peștii” din oraș au intrat în alertă și văd în concurenta de la Puterea Dragostei o sursă de îmbogățire. ”Mare lucru să nu ți-o fure”, spune Nelson.

fara descriere

”Lobo vine acum la Cluj, cu Bianca. Eu, acum, nu știu... Lobo, fii atent aici, îți spun de pe acum: din momentul când vii la Cluj... ai o femeie frumoasă, pentru că Bianca e o fată frumoasă... Domnilor, ce-a fost, a fost... Dar problema e alta... Lobo, tu trebuie să fii atent, nu trebuie s-o lași nici o secundă, nici un minut, singură. Pentru că la Cluj avem mulți ”pești”. Ascultă-mă: mare lucru să nu ți-o fure! Pentru că fiecare ”pește”, când o vede pe Bianca, știți ce vede? Ați văzut desenele animate cu Pluto, când i se făceau ochii așa și vedea numai dolari? Ăștia văd sute de mii de dolari și de euro, când o văd pe Bianca, la ce știe... Eu doar spun adevărul”, a declarat, în stilul lui carcateristic, Nelson Mondialu.

Nelson a ”digerat” greu filmările cu Bianca

fara descriere

Declarația vine la câteva zile după ce tatăl lui Livian a întors armele în favoarea Biancăi, iubita fiului său. Inițial, Nelson a declarat că nici nu mai vrea să audă de aceasta, după vizionarea filmulețelor pentru adulți. El a sfătuit-o pe Liana, soția lui, să schimbe toată vesela, cu care a mâncat Bianca.

Citeste si: Puterea Dragostei 21 februarie: Roxana află că Turcu o înșală și izbucnește în plâns: „De ce ai stat cu mine dacă vorbești cu altele?”

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei ar fi încercat să se sinucidă! „A luat un pumn de pastile”

Citeste si: Dialog halucinant între Turcu și Roxana de la Puterea Dragostei după ce s-au despărțit din nou: "Sunt îndrăgostit de..."

După câteva zile, Nelson a revenit la sentimente mai bune față de Bianca și a spus că, în realitate, aceasta a fost o victimă. Concurenta era minoră în momentul în care a făcut videochat, așa că vinovat a picat fostul iubit al fetei, care ar fi instigat-o să paricipe la ședințele de sex în fața camerelor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate