Publicul Survivor România a decis cine părăsește competiția din Dominicană. Aventura s-a încheiat pentru un Războinic: „Este un show foarte greu!”

Vedete

Publicul Survivor România a decis cine părăsește competiția din Dominicană. Aventura s-a încheiat pentru un Războinic: „Este un show foarte greu!”

Un Războinic părăsește competiția Survivor România 2021, sezonul 2!

Aventura Survivor România s-a încheiat pentru un Războinic. După ce a fost nominalizată pentru eliminare de Marilena, care a fost votată preferata publicului, cea mai nouă concurentă din echipa albastră, Mihaela, își face bagajele și se întoarce acasă.

Publicul Survivor România a decis cine părăsește competiția din Dominicană
Mihaela elimiata de la Survivor[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mihaela de la Războinici a fost eliminată din competiția Survivor România

Deși este o concurentă nouă la Survivor România, se pare parcursul ei în competiție nu avea să fie unul foarte lung.

Mihaela a fost propusă spre eliminare de Marilena, iar în urma voturilor telespectatorilor, ea este cea care va pleca acasă.

Citeste si: Ce spune Georgiana, fosta faimoasă de la Survivor România 2021, despre războinicul Andrei Dascălu: ”L-ați făcut frumos, dar...”

Războinica spune că nu a avut timp să se adapteze condițiilor din Dominicană și că Survivor România este o competiție foarte dură. „Am fost cea mai puțin acomodată aici, colegii sunt foarte buni, își merită șansa cu desăvârșire.

Este un show foarte greu, le mulțumesc colegilor pentru ajutor și pentru susținere, atâta cât a fost. Sper să câștige un Războinic de la noi”
, a spus Mihaela, înainte să-și ia rămas bun de la colegi.

Publicul Survivor România a decis cine părăsește competiția din Dominicană
Razboinicii de la Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

Marilena de la Războinici, preferata publicului

Deși își dorește să plece din competiția Survivor România, Marilena a primit cele mai multe voturi din partea celor de acasă. Ea spune că nu se poate bucura pentru acest lucru.

„Este singurul moment din viața mea când nu mă pot bucura de așa ceva. Vă spun sincer, din toată inima”, a spus Războinica.

Citeste si: Adevărul despre ”Domnul Dan”, prezentatorul show-ului Survivor România 2021! Ce făcea de fapt Daniel Pavel la Viena? Dezvăluiri exclusive

Marilena o propune pentru eliminare pe cea mai nouă concurentă din echipa Războinicilor, Mihaela, despre care spune că cel mai bine i-ar fi acasă.

„Motivul e simplu, acesta e momentul ei”, spune Marilena.

Mihaela spunea că nominalizarea nu vine ca o supriză și că se aștepta la acest lucru, pentru că este cea mai nouă din echipă și nu a avut timp să se adapteze ca ceilalți. „Cum am zis și serile trecute, sunt cea mai puțina comodată aici, față de colegii mei. Ei sunt mult mai puternici și mă așteptam”, spunea Războinica.