Pustiul lui Adrian Minune l-a luat la misto grav pe unchiul lui! Adrian Junior face caterinca de “greutatea” lui Mayc si ii zice “Foameaaa”!

Pustiul lui Adrian Minune este la fel de “caterincos” ca tatal lui! Adrian Minune Jr l-a luat recent in colimator pe unchiul lui, fratele mai mic al manelistului, publicand o fotografie cu Mayc la restaurant si cu multa mancare in fata pe care a scris “foameaaa”.

Distribuie pe:

fara descriereAdrian jr se intelege de minune cu unchiul luiFiul lui Adrian Minune l-a luat “la misto” grav pe unchiul lui, pe Mayc! Pustiul celebrului manelist face glume pe seama staturii plinute a unchiului sau si a publicat recent o fotografie cu fratele celebrului artist la restaurant cu multa mancare in fata!

fara descriere"Foameaaaa". Asta a scris Adrian Jr cu aluzie la faptul ca unchiul lui mananca mult Fotografia in care apare fratele lui Adrian este insotita si de mesajul demential “foameaaa” care il “desfiinteaza” pe fratele manelistului!

Una peste alta, Mayc nu se poate supara pe nepotelul lui pentru ca cei doi petrec foarte mult timp impreuna fiind de fapt ca doi frati, nu nepot si unchi. Fratele lui Adrian este si un fel de “aghiotant” al manelistului care il ajuta pe artist de fiecare data cand are nevoie, mai ales cand Adrian bea un sprit si nu se poate urca la volan.fara descriereAsa isi distreaza Mayc nepotii

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate