Puterea dragostei 10 iulie. Andreea Pirui l-a dat în primire pe Marius, după o ceartă aprinsă: "Tu l-ai barfit pe Philip la mine. Ai spus că e..."

Puterea dragostei 10 iulie vine cu noi tensiuni între concurenți. Între Andreea Pirui și Marius nu pare să mai existe cale de întoarcere, cei doi și-au aruncat acuze grave și au uitat de iubirea ce îi unea cândva.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Puterea dragostei 10 iulie. Andreea Pirui l-a dat în primire pe Marius

Andreea Pirui a scos la iveală secrete din relația cu Marius


In articol:

Andreea Pirui, enervată pe fostul iubit, l-a dat în primire și a povestit în emisiune faptul ca Marius îl bârfește pe Philip.

Andreea Pirui: Tu l-ai barfit pe Philip la mine.
Marius: Cu ce l-am bârfit?
Andreea Pirui: Ai spus că nu are caracter și tu cu oameni din aștia nu vrei să stai.

Citeste si: Andra Volos de la Puterea Dragostei nu poate trece peste ce i s-a întâmplat! Mărturisiri copleșitoare în miez de noapte: „Acest subiect…”

Citeste si: Bombă la Puterea dragostei! Daiana și Fernando s-au împăcat: „Nu poate să treacă peste sentimentele pentru el”

Citeste si: Ramona și Daiana de la Puterea dragostei, dezvăluiri uluitoare despre Renat: „Ți-a plăcut cu noi pe cameră, îți arătai numai...”

Andreea Pirui: Stai liniștit, dragă Marius, că daca nu vrei să mai vorbești cu mine îți îndeplinesc visul. Nu mă face, că și eu pot să spun despre tine, dar tac din gură, aleg să tac.
Marius: Dar poți să vorbești.
Andreea Pirui: Nu, nu, că nu sunt ca tine.

fara descriere

Philip îi aduce noi acuzații lui Ligi

Philip: Așa ești tu, te dai prietenă și nu ești. Ai dezamăgit trei persoane în același timp.
Ligi: Frumos! Știți să atacați în niște situații.

Andreea Pirui: Mă face șarpe, că mă ceri la mișto. Că sunt falsă. Pai cum poate să te facă propriul tau iubit așa? Eu nu am mai auzit pe nimeni așa.

Ligi: Puteai să-mi spui. Cum mi-ai spus că sunt șarpe. Eu consider că am fost o prietenă pentru ea. Dacă tu nu mă crezi, Marius, e fix problema ta.

Gabriel, declarație de dragoste pentru Ramona

Gabriel: Ești singura luptă pe care nu vreau să o pierd. Eu o să lupt și o să-ți demonstrez că vreau în continuare, indiferent de ceea ce o să faci tu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate