Puterea Dragostei 3 martie. Andreea Oprică susține că este atacată de fanii Biancăi: „O să-mi pun și eu susținătorii s-o denigreze pe ea!”

Puterea Dragostei 3 martie. Andreea Oprică susține că Bianca își pune fanii să o atace pe rețelele de socializare. Livian încearcă să lămurească siuația.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Andreea Oprică susține că este atacată de fanii Biancăi


In articol:

Andreea Oprică: Nici tu și nici una din casă de aici n-aveți cum să dați în mine! Eu am un trecut foarte curat!
Andreea Oprică: Am mesaje, unde-mi spune clar, vezi că zilele astea o să fii atacată de adminele Biancăi și Bianca o să dea în tine ca să spele la oameni ochii!

Puterea Dragostei 3 martie. Andreea Oprică o amenință pe Bianca: „O să-mi pun și eu susținătorii s-o denigreze pe ea”

Livian: Oprică, e foarte aiurea ce zici.
Andreea Oprică: De azi înainte o să postez și eu. O să-mi pun și eu susținătorii s-o denigreze pe ea în continuare. Dacă și-a căutat-o cu mine, îi dau frate!

Andreea Oprică susține că este atacată de fanii Biancăi

Livian: Oprică, noi vrem să plecăm împreună. De ce n-ar aștepta până să plece și după să-și pună să vorbească urât de tine?

Citeste si: Sergio, noul concurent de la Puterea Dragostei, în centrul unei noi controverse. Fratele lui a publicat poze indecente cu Roxana

Citeste si: Povestea incredibilă a Ancăi Bejan: Avea 120 de kilograme, a slăbit 60, iar azi este celebră pentru Dieta-Minune

Citeste si: George Burcea, surprins în compania unei brunete misterioase. Cine este, de fapt, femeia pe care a adus-o la apartamentul lui

Puterea Dragostei 3 martie. Ligi, atac dur către fostul ei iubit, Philip: „Știu că ești fericit și poți să te combini”

Ligi: Știu că ești fericit și poți să te combini. Puteai și înainte, nu e o problemă!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate