Puterea Dragostei: Andi și None, declarații despre fetele din concurs

Puterea Dragostei: Andi și None, declarații exclusive despre concurenții din emisiunea prezentată de Andreea Mantea la Kanal D.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Andi și None au fost invitați în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D și au făcut comentarii despre fetele de la Puterea Dragostei.

Ce au spus Andi și None despre concurentele de la Puterea Dragostei? Bursucu și Teo Trandafir au vrut să știe exact ce părere au cei doi tineri despre fetele rămase în casa Puterea Dragostei.

Simona

None: Nu am apucat s-o cunosc, eu am ieșit din competiție înainte să vină ea.

Andi: La televizor vrea să pară altfel. E mult mai vulgară în afară competiției. A venit cu o poveste făcută de acasă. Face pe neprihănita, nu știu dacă e adevărat ce spune. Se dă specială.

Nu a apărut nimeni până acum să vorbească despre viața ei intimă. Se afla! Tind s-o cred. E mai jucăușă, nu înseamnă că, dacă se îmbracă mai provocator, nu e neprihănită.

În casa aia am auzit toate înjurăturile posibile.

fara descriere

Deea

Andi: Părere bună la început, apoi s-a schimbat. Vrea să se dea matură. Clar nu e, dar așa se dă. Nu o place niciun băiat din casă. Se dă matură, acolo sunt puștani.

None: Nu vreau să fiu răutăcios, dar în realitate nu arată ca la TV. E mai frumoasă la televizor. Băieții vor altceva.

Mary

None: Ce spunea pe hol spunea și în emisiune, nu ca alte dive.

Andi: Ne cunoșteam de când eram mici, dar nu am mai avut treabă cu ea ani de zile. E fată bună, spune verde în față. Raffa e cam golănaș.

Simina

None: S-a așezat la casa ei cu Zănoagă, s-au spălat păcatele acum, nu mai avem ce să spunem despre ea. Eu am fost sincer și s-a supărat pe mine. Dacă era pe bune cu Jador, nu se apropia de alt băiat.

Roxana

None: La început am avut o părere bună, mi-am schimbat-o total. Roxana nu are ce căuta la Puterea dragostei, a început cu valentin, apoi a fost Ștefan, apoi Iordache, Andi. Vrea să stea acolo cu orice preț. Se sărută cu toți, vrea să fie în centrul atenției, se sărută cu toți. S-a bătut cu fetele! Păi tu ești sub orice critică de violentă. Unde e feminitatea? Nu ești femeie doar pentru că ai picioare lungi.

I-a luat la rând pe toți?

Larisa

E foarte inteligentă. L-a plăcut mult pe None, era o chimie între ei.

E inteligentă, și-a fixat un țel, o să reușească. Nu cred în sentimentele ei față de Adrian. Are un plan de la care nu se abate.

De ce nu se descalifică acum dacă Adrian a plecat? El a pus suflet.

Raluca

E inteligentă, știe ce vrea de la concurs, de la relație. Să vedem ce se va întâmpla după emisiune. Ricardo nu a iubit-o, dar aerul de Istanbul l-a făcut să o iubească. Nu cred nici în relația lor!

Bianca

None: Bianca este falsă!

Andi: M-am înțeles bine cu ea după ce am intrat a doua oară. Ușor influențabilă.

None, primele declarații despre relația lui cu Loredana Chivu

fara descriere

Mădălin None se iubește de puțin timp cu Loredana Chivu. Întrebat de Teo despre relația lui cu blondina, None a răspuns sincer. "Loredana este o femeie minunată. Nu e cum se vede la televizor. E sensibilă, om simplu, om normal", a spus el la Teo Show.

  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate