Puterea Dragostei: Andy s-a întors în casă pentru o altă fată din emisiune! Roxana, un pachet de nervi!

Puterea Dragostei: Raffa are o izbucnire nervoasă fără precedent și distruge o masă. Andy se întoarce în casă și spune că este atras de Lavinia.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Imagini exclusive din ediția de mâine a emisiunii Puterea Dragostei. Promo Puterea Dragostei: Larisa și Adrian au un schimb mai aprins de replici, iar Raffa este victimă colaterală, după ce Adrian aruncă în direcția lui cu un covrig. Raffa izbucnește și face mare scandal, ajungând să distrugă o masă lovind-o cu piciorul.

Andy, înapoi la Puterea Dragostei. Concurentul a mărturisit că este atras de Lavinia. Roxana, un pachet de nervi

În imaginile din emisiunea de mâine telespectatorii au văzut că Andy se întoarce în casa Puterea Dragostei. Deși înainte să fie eliminat forma un cuplu cu Roxana, de data asta Andy spune că se simte foarte atras de Lavinia. Iar ea îi sare în brațe, dansează cu el și îl mângâie pe față, totul sub ochii Roxanei, care se supără și pleacă din emisiune!

Citeste si: Premiera la “Vulturii de noapte”. Victor Slav, Catalin Cazacu si Giani Kirita, cooptati in bandul Lidiei Buble?

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei, criticată aspru de utilizatori, după ce au văzut că ea și Ricardo nu ar mai forma un cuplu

Citeste si: Lidia Buble, dezvăluiri din relația cu Răzvan Simion! Nimeni nu se aștepta să recunoască: „Îi bag degetul în...”

Ce se va întâmpla în ediția de mâine a emisiunii prezentate de Andreea Mantea, Puterea Dragostei, puteți urmări mâine de la 11 și 17, la Kanal D. Se anunță o ediție incendiară cu multe certuri și răsturnări de situație!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: