Vedete

Puterea Dragostei: Bogdan Iordache, eliminat! Prima lui reacție: "A fost un complot"

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Bogdan Iordache a fost eliminat de la Puterea Dragostei. Tânărul concurent a părăsit pentru a doua oară casa Puterea Dragostei, după ce Raluca Munte a câștigat premiul de 1500 de euro și a putut să-și protejeze casa.

Citeste si: Nicu Maharu, coborât în groapă cu lăutari! Imagini de la înmormântare

Citeste si: Confruntare la Puterea Dragostei! Fratele Simonei, mesaj pentru Adrian: "Da, i-am spus că îl leg de copac"

Citeste si: Raluca de la „Puterea dragostei”, imagine de INFARCT de pe vremea când făcea videochat! Fotografia pe care o vrea ștearsă

 

Hamude a complotat eliminarea lui Bogdan de la Puterea Dragostei?

Bogdan Iordache era vizibil emoționat și a declarat că își dorește să revină în emisiune doar dacă va vedea că în casă a intrat o fată care își dorește să-l cunoască. Concurentul de la Puterea Dragostei și-a luat fotografia din casă, le-a spus la revedere băieților și fetelor și a plecat. La final, la testimoniale, l-a arătat cu degetul pe Hamude, pe care îl consideră vinovat pentru eliminarea lui din emisiunea de la Kanal D.

Citeste si: Ce a spus Adrian Minune atunci când a aflat că fiica lui, Carmen, va deveni mamă: „Nu știi ce-ți rezervă viitorul”

Citeste si: Mesajul emoționant al Andreei Bălan pentru fetițele ei! Ce a spus artista de pe patul de spital

Citeste si: Adrian de la „Puterea dragostei” a dormit cu Larisa în aceeași cameră de hotel! Ce riscă acesta: „Nu permitem...”

 

"Plec pentru a doua oară acasă. E o zi tristă pentru mine, nu am reușit să arăt Puterea Dragostei. Cu siguranță ar fi venit o fată și pentru mine. Probabil a fost un complot al băieților împotriva mea. În special al lui Hamude. Nu știu ce au avut cu mine, eu i-am respectat mereu!", a spus Bogdan Iordache după ce a fost eliminat pentru a doua oară de la Puterea Dragostei și se va întoarce acasă, în România.

 

Galerie foto