Puterea Dragostei: Ella a izbucnit în plâns după ce Cătălin i-a aruncat perna în față. De la ce a pornit tot scandalul

Vedete

Puterea Dragostei: Ella a izbucnit în plâns după ce Cătălin i-a aruncat perna în față. De la ce a pornit tot scandalul

Puterea Dragostei: Tensiunile au atins cote maxime după ce Cătălin și-a ieșit din fire și a aruncat cu perna în fața Ellei.

Tensiunile dintre Ella și Cătălin au luat amploare după ce fetele au adus în discuție afirmațiile pe care le-a făcut Ella despre Fernando. Concurenta de la Puterea Dragostei ar fi aflat că Fernando are o relație serioasă acasă și urmează să facă nuntă vara viitoare. Subiectul s-a discutat în casă, iar parte la discuție a luat și Cătălin. Afirmațiile Ellei l-au deranajat și Cătălin, care s-a ridicat și s-a dus glonț spre Ella și a aruncat cu perna în fața ei.

Șocată de ceea ce s-a întâmplat, Ella a rămas fără replică, după care a izbucnit în plâns și a ieșit din casa Băieților. 

Citeste si: Livian, după scandalul cu Daiana de la Puterea Dragostei: ”Ea este ”soldățelul” cuiva din emisiune”

Citeste si: Raluca Munte s-a întors la Istanbul! Anunțul făcut de fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Citeste si: Scandalul iscat de Bianca Comănici de la Puterea Dragostei atinge cote înalte. S-a ajuns la amenințări: „tu ești un terminat pe viață. Dacă te prind pe stradă...”

„Eu nu stau, frate, aici cu un violent. Eu nu sunt Roxana.”, a spus Ella ieșind din casă. În urma ei a venit Gabriel care a încercat să o consoleze. Concurenta de la Puterea Dragostei spune că fapta lui Cătălin nu va rămâne nepedepsită, mai ales că nu este prima dată când o bruschează. 

„Când am zis că m-a împins nu m-a crezut nimeni. Și mă bruschează. Păi de ce sunt aici.

Să își bată joc ăștia de mine? Pentru ce stau? Nu există așa ceva. Pentru ce a făcut trebuie să îi plătească. S-a ridicat de pe canapea și m-a lovit. Un bărbat nu lovește o femeie, punct. Mâine mă lovește. I-am zis „Vezi-ți de treaba ta”. Am zis că a mai făcut un gest o dată și nu m-a crezut nimeni.”, îi spune Ella lui Gabriel. 

Concurenții îl condamnă pe Cătălin pentru gestul lui rușinos 

După plecarea Ellei din casă Cătălin a continuat să îi transmită mesaje, dar a fost oprit de restul concurenților care i-au atras atenția că reacția lui nu a fost una bună.

Cătălin: Să nu-mi pronunți numele aici în casă.

Bianca: Dar ce ți-a zis Ella?

Cătălin: Dar ce Cătăline, te simți?

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Bianca: Te înțeleg, dar nu trebuia să faci așa.

Turcu: Trebuia dat o masă direct.

Livian: Chiar dacă ți s-au adunat nervi, nu trebuia să reacționezi așa. 

Andreea Pirui: Nu trebuia să dai cu perna. A părut momentul aiurea.