Puterea Dragostei Kanal D. Aici poți urmări emisiunea live

Puterea dragostei este o emisiune de mare succes transmisă de Kanal D. Fanii Puterea dragostei pot urmări show-ul atât la TV, cât și online.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Andreea Mantea prezinta Puterea Dragostei Kanal D


In articol:

Puterea dragostei de la Kanal D este transmisă șapte zile din șapte. Emisiunea prezentată de Andreea Mantea poate fi urmărită la Kanal D de luni până duminică.

Telespectatorii și susținătorii concurenților din casa Puterea dragostei pot urmări emisiunea și online, pe site-ul kanald.ro, secțiunea live. Aici poți urmări Puterea dragostei live

 

Puterea Dragostei Kanal D. Aici poți urmări emisiunea live

 

Puterea dragostei este transmisă de luni până vineri de la ora 11 și de la ora 17. În weekend, orele de transmisiune sunt altele. Sâmbătă și duminică, Puterea dragostei este difuzată de la ora 16 și de la ora 19. Aici poți urmări live Puterea dragostei.

Andreea Mantea Puterea dragostei live Kanal D

Emisiunea Puterea dragostei se află la cel de-al doilea sezon. Show foarte îndrăgit de public, cu controverse și răsturnări de situație, iubire și ură, certuri și împăcări dulci, Puterea dragostei este unul dintre cele mai urmărite producții TV din România. Susținătorii concurenților de la Puterea dragostei îi pot vota pe favoriți AICI. Atenție! Sistemul de votare se deschide sâmbăta, dupa difuzarea Galei, și se închide în săptămâna următoare, vineri, la ora 13:00.

Citeste si: Adelin vrea să se întoarcă la Puterea Dragostei? ”Nu am mai văzut pe niciunul să iubească ca tine”

Citeste si: Alex Zănoagă, primele declarații despre sarcina Siminei de la Puterea Dragostei

Citeste si: Scandal uriaș din cauza Roxanei de la ”Puterea Dragostei”! Doi foști concurenți s-au încăierat pentru ea, e război total

 

Primul sezon al emisiunii Puterea dragostei a fost câștigat de Bianca Comănici și Bogdan Mocanu. Cei doi concurenți de la Puterea dragostei, Bianca și Mocanu, au primit în timpul Marii Finale câte un cec de 10.000 de euro. Bianca, Bogdan Mocanu, Jador și Mary au revenit în emisiune și în sezonul al doilea, după ce fuseseră în casa Puterea dragostei în sezonul 1 și au încercat să-și găsească jumătatea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate