Puterea Dragostei. Mary aruncă bomba! Pe Raffa îl așteaptă iubita acasă: „Aș avea foarte multe de spus”

Mary de la Puterea Dragostei a dezvăluit că pe Raffa îl așteaptă iubita acasă. Ce a mai spus concurenta.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Mary este foarte dezamăgită de Raffa. Ei nu mai formează un cuplu, dar concurenta a preferat să nu dea detalii prea multe legate de ruptura lor. La urechile Andreei Mantea a ajuns informația că problemele recente apărute între ei sunt cauzate de o altă femeie din viața lui Raffa.

„Te-a înșelat?”, a întrebat Andreea Mantea.

Mary a preferat să nu răspundă la această întrebare.

„Mi s-a șoptit că ai avea pe cineva în afara aceste emisiuni”, a spus prezentatoarea.

„Am cinci”, a spus Raffa ironic.

Andreea Mantea a întrebat-o pe Mary dacă Raffa are pe cineva în afara emisiunii, iar ea a răspuns afirmativ.

„Incredibil cum sar ei să-i ia apărarea. Ei știu că eu nu o să spun. Ei știu cel mai bine și mă privesc amândoi în față și îmi râd în față”, a spus ea despre Raffa și Andy.

„Am anumite persone cu care vorbesc, e normal. Fiecare băiat din casă vorbește cu mai multe fete”, a spus Raffa, încercând să iasă nevinovat din povestea aceasta, fără să dea nici el prea mute detalii.

„Aș avea foarte multe de spus, dar nu vreau vreau să spun pentru că îl respect. Încă îl respect”, a adăugat Mary atunci când a fost întrebată de Andreea Mantea dacă vrea să vorbească despre ceea ce s-a întâmplat între ea și iubitul ei.

Citeste si: Andy a părăsit Puterea Dragostei! Cum a reacționat când i s-a dat ocazia să vorbească, pentru ultima dată în emisiune, cu Roxana

Andy a părăsit Puterea Dragostei!

lui iubite. El a lovit-o și a scuipat-o pe Roxana, motiv pentru care nu a fost primit ca și concurent în emisiunea din Istanbul.

„Nu ești concurent cu drepturi depline, deci nu îți pot spune că ești descalificat. Îmi pare rău, ai pierdut șansa de a deveni concurent. Din păcate, te vei întoarce în România. Noi nu încurajăm violența. Dacă vrei și dacă vrea și Roxana, îți poate arăta și Roxana vânătaia”, i-a spus Andreea Mantea lui Andy. 

„Nu vreau să văd, îmi asum”, a spus el.

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate