Puterea Dragostei: Raluca a dat cărțile pe față! Ce crede despre fiecare dintre băieți: „Sunt trei băieți care joacă teatru”

Raluca de la Puterea Dragostei a vorbit despre băieți. A recunoscut ce crede despre fiecare și cine joacă teatru.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Raluca a făcut un top al celor mai falși băieți din casa Puterea Dragostei și și-a spus părerea despre fiecare dintre ei.

„Bodi încearcă o experiență, dar poate vrea își dorește și să iubească. Mocanu a venit pentru experiență și ca să-și facă reclamă, dar se vede că îi place. Nu putem spune că joacă tatru, că nu are cum. Ricardo e pe drumul cel bun, eu mă simt foarte împlinită și nu îl văd cu teatru. Pe Alex nu îl văd cu teatru. Alex al lui Bianca, încă nu mi-am dat seama.

Sunt trei băieți care joacă teatru: Alexandru, Raffa și Jador. Sunt trei care nu o să facă cuplu și dacă o să facă, o să facă de show. Alexandru e topul!”, a spus Raluca, comentând astfel câte ceva despre fiecare dintre băieții din casă.

fara descriere

Deea, nesigură pe ce spune Raluca de la Puterea Dragostei! 

„Mai spune o dată, că eu nu pot să cred”, a spus Deea, care îl simpatizează pe Alexandru.

„O să te convingi așa cum s-a convins și Mary”, a intervenit și Simina.

Deea a cerut mai multe explicații, așa că fetele au detaliat imediat. „Dacă ție îți place, ca bărbat, îți place, nu vii cu provocare. I s-a dat, dar de ce nu a mers către tine, ci către Simona? Și când s-a reîntors în casă a întrebat de ce nu mai vin fete noi”, a explicat Raluca.

Citeste si: Este mereu zâmbitoare, dar uite prin ce trece cu adevărat în aceste momente Adelina Pestriţu! "Nu mai ştim ce este un somn bun, ne trezim din 20 în 20 de minute"

fara descriere

„Dacă îi plăcea de ea, îi plăcea de la început și atunci când a dat Larisa provocare, a ales-o pe Simona, dar Simona nu a vrut și Deea a acceptat. Acuma nu trebui să faci compromisuri”, a intervenit și Bianca.

„Eu nu am observat”, a spus Deea.

Ulterior, în discuție au intervenit și băieții. „Rele sunteți de gură. Faceți și voi ceva, pregătiți o surpriză pentru băieții ăștia”, a spus Ricardo. Mai mult, el nici nu a vrut să audă detalii despre topul celor mai falși băieți din emisiune.

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate