Puterea dragostei: Ricardo, primele declarații după ce s-a întors în România! "Și acum mă ia tremuratul"

Ricardo, invitat la Teo Show. Fostul concurent de la Puterea dragostei speră să o convingă pe Raluca să se ducă după el în America.

Autor: R.L.

In articol:

Ricardo s-a întors în România și în curând va pleca în America. Ricardo de la Puterea dragostei a lăsat-o în casă și în lacrimi pe iubita lui, Raluca.

Ce declarații a făcut Ricardo la Teo Show:

Și acum mă ia fiorul, tremuratul. E nașpa să vezi imaginile. Mai ales că am primit vestea fix în ziua respectivă. Poate a fost și vina mea. Nu mă așteptam. Mă așteptam să mai am timp. Nu s-a putut. În Turcia, aveam nevoie de viză de reședință, nouă nu ne-au făcut-o pentru că nu știi cât stai. Ai voie să ieși o dată, a doua oară primești interdicție timp de trei luni.

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

Puterea dragostei: Ricardo, primele declarații la Teo Show

Dacă ar fi să o iau de la început, aș vorbi cu ea și aș întreba-o dacă e de acord să plec în America. Dacă nu era de acord, nu aș mai fi plecat. M-am gândit să mă duc, să stau o lună și poate reușesc s-o conving și pe ea să vină. Nu vrea să vină în America.

Nu i-am spus niciodată ce îmi doresc.

S-a vorbit mult despre plecarea mea. Eu am un job la Universal Studios, vreau să mă dezvolt pe partea asta. O să mă ocup de lavaliere, de montaj imagine, partea tehnică. Nu mă duc pe post de Brad Pitt. Toată lumea a pornit de jos. Perioada de contract e de trei luni.

Își va găsi Raluca un alt iubit în perioada în care Ricardo va fi în America?

Doamne ferește! Bat în lemn. Nu cred. Am încredere în ea. Eu nu sunt frumos, nu sunt înalt? Am încredere în ea. E o fată foarte sensibilă, nu o văd să facă așa ceva, chiar dacă eu o să fiu plecat.

Cum a ajuns să se cupleze cu Raluca: A fost o ambiție de-ale mele. Voiam să i-o fac lui Adrian. Era o antipatie între noi. La început a fost ambiție, apoi s-a ajuns la iubire.

Ricardo este convins că Raluca nu va rezista prea mult departe de el și că va reuși s-o convingă să plece peste Ocean. "Eu cred că ea va veni după mine în America", a declarat el. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iulia Vântur, despre o familie cu Salman Khan: „Un copil este un dar...”

Pintea, despre cazul asistentei care a lăsat singură o pacientă care s-a aruncat din AMBULANŢĂ: „Concluziile sunt clare”

Trei fetițe au ajuns de urgență la spital! Ce le-a făcut mama lor în timp ce le spăla pe cap! E îngrozitor

5 zodii au parte de belșug și realizări începând de mâine

Informația tristă a dimineții din Ucraina! A FOST UCIS. I-au găsit cadavrul

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Anunț important pentru șoferi. Ce se întâmplă cu amenzile de circulație din 2023

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies