Puterea Dragostei! Ricardo se desparte de Raluca: „Acum e gata. Îmi pare rău!” Un scandal uriaș a izbucnit și între Roxana și Deea: „Nu îmi ești prietenă”

Un scandal uriaș a izbucnit la Puterea Dragostei între Raluca și Ricardo. În ediția de joi, 25 aprfilie, concurentul se desparte de iubita lui. Roxana și Deea s-au certat și ele.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Raluca și Ricardo au ajuns într-un moment dificil în relația lor. Concurentul de la Puterea Dragostei s-a supărat atât de tare încât i-a spus iubitei că nu-și mai dorește să formeze un cuplu.

„A înțeles Bianca și ea (n.r. - Raluca) nu a înțeles! Bă, toată lumea zice că am dreptate, numai tu nu crezi că am dreptate”, a izbucnit Ricardo înainte de a ieși furios pe ușă. Raluca s-a dus imediat după el, așa cum face de obicei când iubitul ei se supără pe ea.

fara descriere

Ricardo de la Puterea Dragostei, hotărât să pună punct relației cu Raluca

„La fiecare greutate peste care ai trecut, eu ți-am fost alături, dar eu am fost luat de prost. Dar nu-i problemă, acum e gata. Și la mine cand e gata, e gata”, i-a spus Ricardo Ralucăi.

„Îmi pare rău de Raluca, dar nu mai am ce să mai fac. Îmi pare rău de ea fiindcă știu că trece printr-o perioadă grea și acum o să fie singură. Nu mai pot”, a continuat Ricardo.

Întrebat de Andreea Mantea dacă mai are sentimente pentru Raluca, Ricardo a dat un răspuns care i-a frânt inima iubitei. „Se duc sentimentele cu puținul, cu puținul. S-au dus, s-au dus și acuma s-au dus. Îmi pare rău”, a răspuns el.

Afară Raluca a încercat să-l înduplece pe Ricardo. „Dacă tu vrei să te desparți de mine, îți promit că în momentul ăsta ies pe ușă și nu o să mă mai vezi. Îți promit asta, te asigur”, i-a spus ea printre lacrimi.

Citeste si: Roxana de la „Puterea dragostei”, sărutată de Jador! Cum a reacționat Bogdan Mocanu

fara descriere

Scandal între Roxana și Deea de la Puterea Dragostei

„În Gală, ai dat votul lui Mocanu ca Bibișorii să nu te facă praf, dar te-a făcut Bianca praf. Ai dat un vot degeaba. Tu trebui să îmi mulțumești mie că ți-am arătat ție că omul ăsta nu te vrea”, i-a spus Roxana Deei.

„Mi-ai demonstrat două lucruri: că Bobicioiu te place și că tu nu îmi ești prietenă”, i-a răspuns Deea.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate