Puterea Dragostei: Roxana vrea să plece din emisiune din cauza lui Bogdan Mocanu: „Nu pot să-l văd cum stă lângă o leșinată ca asta”

Roxana de la Puterea Dragostei este în stare să plece din emisiune. Printre lacrimi, a spus cât de mult o doare să-l vadă pe Bogdan Mocanu lângă noua concurentă.

Autor: M.B.

In articol:

Roxana își dorește iertarea lui Bogdan Mocanu. Faptul că l-a văzut alături de Ana-Maria a făcut-o pe aceasta să facă eforturi pentru a se asigura că fostul iubit și noua concurentă nu petrec timp împreună și nu ajung să se cunoască mai bine.

„E normal să mă doară”, i-a spus ea lui Bogdan. În momentul în care l-a văzut pe Mocanu punându-i Anei mâna pe spate, ea l-a plesnit.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei o amenință pe Ana-Maria în văzul tuturor! „Dacă ai tupeu...”

Citeste si: “Ținem legătura foarte des,” Fiica Andreei Antonescu, motivul pentru care a rămas cu tatăl ei, Traian Spak, după separarea părinților- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

Roxana vrea să plece din emisiunea Puterea Dragostei

„Nu mai rezit în emisiunea asta. Mor de nervi. Nu pot să-l văd cum stă lângă o leșinată ca asta. Nu mai vreau să stau aici, vreau să plec acasă.

Dacă m-am despărțit de el, nu mai am ce să caut aici”, a spus Roxana printre lacrimi. „E dureros să stau lângă el și să îl văd și el să nu mă vadă. Dacă mă plăcea și mă iubea foarte mult, nu stătea lângă ea. Andy m-a pupat pe jumate de gură și Bogdan nu a văzut. E diferit. Eu până nu văd cu ochii mei, nu mă interesează”, a explicat ea.

„Adică dacă eu mă duc sus și mă sărut cu zece fete, nu te doare?”, a întrebat Bogdan încercând să înțeleagă.

„Păi, dacă nu văd, ce să mă doară?”, a răspuns ea. „Ce nu văd, nu mă rănește. Simt ceva, dar când văd... Faceți ce vreți, du-te cu ea în camera roșie. Eu oricum nu o să mai stau mult aici. Nu stau eu să îi văd pe ăștia în fiecare zi. Nu mai suport să îi văd în fața mea. Nu mă interesează fata asta, dar nu suport să-l văd pe fostul meu iubit cum stă lângă alta. El nu m-a văzut pe mine cu altul niciodată, doar a auzit”, a continuat ea. „Nu mai stau aici, dacă mai stau încep să-i jignesc. Nu mă interesează dacă vrea ceva sau nu, eu nu vreau să-l văd lângă altă fată!”

„Atunci de ce te-ai pupat cu Andy?”, a intervenit Ana-Maria.

„Nu vorbi, măi fată, că nu vorbeam cu tine, vorbeam cu el”, i-a răspuns ea, închizându-i gura celei mai noi concurente.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ultima dorință a lui Mihai Constantinescu: "I-a promis surorii lui"

Roxana de la Puterea Dragostei o amenință pe Ana-Maria în văzul tuturor! „Dacă ai tupeu...”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat! Cum a reușit să o convingă să se întoarcă în brațele lui

3 zodii vor primi speranțe pentru o dorință mai veche. Până la sfârșitul anului devine realitate

Doliu imens în televiziunea din România! A fost găsit MORT. SOC total la Antena 1

„El susține minciuna.” Gina Pistol, înfuriată de internauți. Ce acuzații i se aduc prezentatoarei TV

Putin s-a prăbușit. Vestea nopții de la Kremlin

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies