Puterea Dragostei: S-a lăsat cu bătaie! Hamude a vrut să-l lovească pe Adrian, Simina și Mari s-au păruit și s-au înjurat! VIDEO INTEGRAL

S-au încins spiritele la Puterea Dragostei și s-a lăsat cu bătaie!

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Hamude s-a certat cu None, Simina și Adrian. Dezamăgit că se tot vorbește pe la spate și nimeni nu are curajul să spună adevărul în față, Hamude i-a confruntat pe None și Simina, luându-l la rost și pe Adrian.

Hamude s-a enervat atât de tare încât l-a amenințat pe Adrian. "Vrei să mă descalific cu tine? Spune! Vrei să mă descalific cu tine?", a început să țipe cel mai nou concurent de la Puterea Dragostei și s-a apropiat amenințător de Adrian. A intervenit imediat Alex, apoi a intrat în scenă și Ricardo. 

În loc să se detensioneze atmosfera, totul a luat foc parcă și mai tare. Bianca și apoi Mari au țipat la Simina, încercând s-o convingă să tacă și să nu mai provoace. Mari a dat cu perna în ea, Simina a ripostat. Într-o fracțiune de secundă, Mari s-a dus val-vârtej la Simina și a început încăierarea. Au intervenit băieții și au încercat să le despartă, însă fetele au apucat să se lovească și să-și spună vorbe urâte.

Citeste si: Dezvăluiri incredibile despre Florin Pastramă: „Avocata îl folosea pe Pastramă la ameninţările cu moartea”

fara descriere

Simina și Mari s-au luat la bătaie!

Hamude: Am o problemă cu toată lumea care vorbește pe la spate. Simina, tu ești cea mai mare îmbârligătoare din casă!

Simina: Ți-e ciudă că am spus că nu îmi place de tine!

 

Mari: Simina comentează tot timpul, vorbește întruna, cine dracu se crede

Simina: Cearta era între mine și Hamude, Mari a intervenit. Eu nu mai doresc să tac! a dat cu perna în mine, am dat și eu, nu mai vreau să fiu bătaie de joc

Mari: Provoacă pe toată lumea! Nu mai pot. Nimeni altcineva nu m-a mai scos din sărite ca ea! Am spus să taci! Ești cu goarna, mereu să comentezi!

Am avut o ceartă aprinsă cu Simina, ne-am bătut un pic. Sunt dezamăgită de cum am reacționat.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate