Puterea dragostei! Șoc pentru Bogdan Mocanu! Unui concurent îi place de Ana, fosta lui iubită! ”Ea este genul meu”!

Bogdan Mocanu pare a nu mai fi singurul interesat de Ana de la Puterea dragostei. Raju este cel care o consideră pe frumoasa blondă una dintre cele mai interesante femei din show-ul amoros

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

Bogdan Mocanu a trăit o poveste plină de romantism în casa Puterea dragostei, alături de Ana Maria Lintaru! Frumoasa blondă a fost cea care, în primul sezon al show-ului moderat de Andreea Mantea, a reușit să îl determine pe concurent să uite o altă mare iubire de a lui în emisiune, și anume pe Roxana Buzoiu.

De altfel, în exclusivitate, într-un live pe WOWbiz.ro, Bogdan Mocanu a vorbit, în urmă cu o lună și jumătate, despre relația pe care a avut-o cu Ana Maria, lăsând să se înțeleagă că, indiferent în ce relație va fi implicat, blonda a însemnat și va însemna foarte mult pentru el.

”Ana este cea mai frumoasă femeie pe care am întâlnit-o în viața mea, mi-ar face copii superbi (n.r. râde), este ca o păpușă. Totuși nu putem fi împreună, iar motivul este unul foarte simplu! Dacă privesc dintr-un alt unghi situația noastră, ea este o fire diferită, calmă, uneori mai rece, eu sunt exuberant, îmi plac și micile nebunii, suntem doi poli care, culmea, nu se atrag întotdeauna. Pot caracteriza situația noastră în ceva de genul, nici cu tine, nici fără tine! Mai multe, nu pot să afirma deocamdată. Voi lăsa totul în voia sorții, fie ce o fi”, a declarat Bogdan pentru WOWbiz.ro la vremea respectivă.

Citeste si: Imagini necenzurate cu Mariana și Baxter, în gala Puterea Dragostei! Concurenta i-a tras șlițul de față cu toți! VIDEO

Citeste si: Ana-Maria Lintaru de la Puterea Dragostei a apelat la medicul estetician! Fanii nu au reacționat prea bine când au văzut ce și-a făcut la față

Citeste si: Mari de la Puterea dragostei, pusă la zid de Raju! Ce a spus fostul concurent despre ea la o lună de la despărțire!"Nu este genul meu de fată"

fara descriere

Puterea dragostei! Bogdan Mocanu va avea un șoc! Raju a spus ce gândește despre Ana! ”Este visul oricărui bărbat”

După o perioadă, Bogdan Mocanu avea să o uite pe Ana, pentru că o altă femeie, mai apropiată de stilul său, i-a atras atenția în casa Puterea dragostei. Este vorba de Andra, cea cu care, acum, trăiește o iubire intensă și extrem de pasională.

Cu toate acestea, din orgoliu, bărbatului nu o să îi cadă deloc bine când va afla că mai există un concurent din show care se simte atras de fosta lui iubită, Ana maria Lintaru.

De altfel, cu siguranță, Bogdan Mocanu va avea un șoc la Puterea dragostei, când va afla ce a spus Raju despre Ana, în premieră pentru WOWbiz.ro! "Îmi place foarte mult de ea, este genul meu de fată. Ana este fină, frumoasă, cu mult bun gust, ce mai…este visul oricărui bărbat!Totuși, sunt constient că nu aș putea avea niciodată ceva cu ea. Îl cunosc pe Mocanu și acest lucru mă reține, este un principiul de al meu. Nu am fost prieten cu el în casă, doar colegi, dar nu aș putea să fiu cu o femeie care a fost în trecut iubita lui. Mi se pare aiurea. Nu aș avea respect față de el. Asta este, așa sunt construit ca persona! Trăiesc cu anumite principii de viață și nu pot să trec peste ele”, a povestit Raju, într-un live exclusiv!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate