Putin, gestul care a atras atenția lumii întregi în timpul slujbei de Înviere. Liderul de la Kremlin a făcut asta în mod repetat

Vladimir Putin a atras atenția tuturor în cadrul slujbei de Înviere care avut loc la Catedrala Mântuitorul din Moscova.

Vladimir Putin, gestul care a atras atenția lumii întregi în timpul slujbei de Înviere. Ce a făcut liderul de la Kremlin în timpul ceremoniei
Autor: Simona Costache

In articol:

Vladimir Putin a fost prezent la slujba de Înviere la Catedrala Mântuitorul din Moscova. A atras atenția presei după ce a făcut un gest în mod repetat în timpul slujbei.

Vladimir Putin este creștin ortodox și apărător al credinței sale, dar, în același timp, un înverșunat susținător al „operațiunii militare speciale” care se desfășoară chiar și în aceste momente în Ucraina.

Liderul de la Kremlin a părut la slujba de Înviere în costum de culoare albastru închis, o cămașă albă la care a asortat o cravată de culoare vișiniu închis. În timpul slujbei, președintele Rusiei a ținut în mână o lumânare aprinsă.

Citeste si: Presupusa amantă a lui Vladimir Putin, prima apariție publică în plin război! Ce avea la față? Mulți au observat asta: „A fost vizibil”

Vladimir Putin a participat activ la slujba de Înviere, a făcut semnul sfintei cruci de mai multe ori. Alături de mulțimea de oameni prezentă la ceremonie, liderul de la Kremlin a oferit răspunsul „Adevărat a Înviat” după ce Patriarhul Kirill a strigat către toți credincioșii „Hristos a înviat”, conform Reuters.

Citeste si: De ce s-au despărțit Cristina Belciu de Cristian Boureanu: „E ceva ce nicio femeie nu ar trebui să accepte”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Patriarhul Kirill a fost de acord cu desfășurarea operațiunii militare speciale în Ucraina și chiar a binecuvântat soldații lui Vladimir Putin, gestul său stârnind numeroase controverse în lumea întreagă.

Vladimir Putin, gestul care a atras atenția lumii întregi în timpul slujbei de Înviere. Ce a făcut liderul de la Kremlin în timpul ceremoniei

Vladimir Putin

[Sursa foto: Captură Video]

Zelenski amenință Rusia

În cadrul unei conferințe de presă care a vaut loc sâmbătă, Volodimir Zelenski a amenințat Rusia că va abandona negocierile în cazul în care combatanții din oțelăria Azovstal

vir fi uciși de armata lui Putin și dacă va avea loc organizarea unui fals referendum în regiunile Zaporijjea și Herson din Ucraina.

Citeste si: Rușii au ocupat un sat din apropierea Kievului și au scris pe gardurile unor case mesajul: „Pașnic. Verificat”. Ce înseamnă, de fapt, aceste inscripții

În continuare, președintele statului ucraiean nu este dispus să cedeze în fața presiunilor venite dinspre țara vecină.

Dacă cei care opun rezistenţă la Mariupol sunt ucişi sau dacă are loc refrendumul la Herson, atunci Ucraina va ieşi din procesul de negociere.

Nu suntem pregătiţi să deblocăm militar asediul la Mariupol. Le spun oamenilor care locuiesc în orăşele, în regiunea Herson: Nu trebuie să-i ajutăm pe ocupanți”,  a declarat Volodimir Zelenski, conform News.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zelenski amenință Rusia! Mesaj neașteptat pentru Vladimir Putin: „Ucraina va ieşi din procesul de negociere”

Părintele Necula, despre situația critică din țara vecină! Ucrainenii nu pot participa la slujba de Înviere: ”Cum să ataci un popor în ziua în care Hristos îți zice să dai pâine...

Presupusa amantă a lui Vladimir Putin, prima apariție publică în plin război! Ce avea la față? Mulți au observat asta: „A fost vizibil”

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

ȘI-A DAT DEMISIA! Este cutremur total la Moscova. S-a anunțat chiar acum

Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă: „O să vă ținem la curent”

Vestea cea mare pentru angajați! Transparență totală privind datele de muncă. Legea a fost promulgată azi

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies