Putini romani o cunosc pe actrita asta, desi e romanca! Ea are insa succes in SUA si a jucat alaturi de Andy Gar­cia

Putini romani au auzit de Caroline Gombe. Ea este o actrita romanca, absolventa a UNATC Bucuresti, care acum lucreaza peste Ocean.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriereDe fapt, Caroline a fost prima studenta mulatra de la UNATC. A lucrat putin in Romania, dupa terminarea facultatii a fost angajata la Teatrul National din Bucuresti, apoi a fost distribuita într-un proiect la Teatrul Odeon. La scurt timp insa, a plecat in SUA unde a facut un Master in Arta actorului.

"In iarna lui 2008, am mers la auditii in New York, am avut interviuri cu 7 scoli de teatru, in urma carora am avut doua oferte serioase - adica burse complete -, una pe coasta de Vest, cealalta pe coasta de Est. Am ales coasta de Est, adica University of Connecticut, pentru ca era aproape de New York, oras de care deja ma indragostisem, dar si pentru ca, financiar, oferta a fost mai buna si imi dadea nu numai sansa de a lucra ca asistent universitar, dar si sa joc in compania locala de teatru", a povestit Caroline intr-un interviu pentru formula-as.ro.fara descriere

Caroline a jucat alaturi de nume mari ale cinematografiei. "In pri­mul an de scoala, am jucat in "Vacuums", reali­zat de compania "Stomp" din New York, un film produs de Quincy Jones, pe care am avut onoarea sa il cunosc personal la filmari si care i-a avut in distributie pe regretatul James Rebhorn, pe Chevy Chase si Rose McGowan. In "Modigliani",  am ju­cat alaturi de Andy Gar­cia, un actor desavarsit. Pe platou la "Callas Forever", l-am cu­noscut pe Jeremy Irons. Intr-una din piesele in care am jucat aici, coregrafia a fost facuta de Dianne McIn­tyre, un idol in lumea dan­sului din America. Un alt film in care am jucat a fost scris si produs de Stephen Langford, cel care a creat un serial de mare succes aici, "Family Affair", a mai povestit Caroline.fara descriere

Acum, ea se afla in Uniunea Actorilor de Teatru din America, unde au acces putine persoane din afara Statelor Unite si are multe proiecte, pentru ca nu este numai actrita, ci si producator si profesor de actorie.

"In momentul de fata sunt in preproductie cu primul film pe care il voi si co-produce impreuna cu regizorul italian Mattia Molini. Este vorba despre un proiect foarte drag mie, bazat pe un text al domnului Matei Visniec", a declarat Caroline, care preda si actorie in SUA.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate