Puya a lansat o piesa noua cu Alex Velea! Asculta aici 'Praf' si spune-ne daca iti place

Dupa cum Puya v-a obisnuit in ultimii ani, a "rupt lesa" si de data asta, trecand peste regulile clasice pe care industria muzicala din Romania le impune, provocandu-si fanii adevarati in urma cu cateva luni sa ii asculte ultimele creatii si sa aleaga piesele ce urmau sa fie incluse pe noul lui material.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereAsadar, tracklistul ales de fani pentru kalooga_36441" Maidanez E.P." este urmatorul:
01. Puya cu Alex Velea - Praf (3:41)
02. Doddy si Puya - Obisnuiam (3:09)
03. Puya cu Don Baxter - Nu muncesti si stai acasa (3:37)
04. Puya cu Doddy - Baga Mare (3:01)
05. Puya cu Mahia Beldo - In lumina reflectoarelor (3:42)
06. Puya cu Don Baxter - Baga Bani (Special Guest Connect-R) (3:48)
07. Puya - Nimic nu e nou (3:52)
08. Puya - Maidanez (cu Doddy, Posset, Mahia Beldo si Alex Velea) (4:28)

Drept multumire pentru ca ii urmariti cu atata interes activitatea artistica, Puya v-a mai pregatit o surpriza. Pe langa posibilitatea de download a albumului de pe iTunes, piesele sunt lansate pe Youtube intr-o maniera care nu a mai fost folosita pana acum:

Piesele sunt publicate avand fiecare pe coperta "butoane" care duc catre oricare dintre celelalte piese de pe EP. Prima piesa, cea mai asteptata de pe E.P. si single-ul care promoveaza acest material este "PRAF", colaborare cu Alex Velea:

"Pentru mine, care vin de pe vremea cand lansam albumele pe casete cu banda sau CD, a lansa primul meu E.P. digital e ceva S.F.! Recunosc ca e mult mai simplu sa scrii "Maidanez E.P." pe Youtube decat sa cauti o zi intreaga caseta sau CD-ul cu artistul tau preferat. Cu toate astea o sa il lansez si in varianta CD; nimic nu se compara cu sound-ul ala. Pana atunci, Puya plonjeaza din vremea casetelor cu banda direct "in direct" cu era digitala... da' tot Maidanez ramane. Ascultati-l cu placere. Cu placere l-am facut", marturiseste artistul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate