Radar de vedete cu Mircea N. Stoian! Dezvăluiri incredibile din cuplul "Anca Serea- Adi Sână "Ea conduce în această relaţie" EXCLUSIV!

Mircea N. Stoian, dezvăluiri bombă din cuplul "Anca Serea- Adi Sână"! Vezi de a spus scriitorul despre cei doi!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Supranumite "Oscar-urile româneşti", premiile Gopo reunesc în fiecare an crema cinematografiei mioritice. Şi anul acesta, pe covorul roşu, apariţiile au fost departe de banalitate. Unele vedete au generat comentarii pozitive, altele, mai puţin inspirate, critici dure.

Citeste si: Mircea N. Stoian, declaraţii cutremurătoare despre drama Andreei Bălan! "Un Dumnezeu căruia puţin îi pasă dacă ai fost cuminte" Actorul spune cui îi datorează vedeta viaţa! EXCLUSIV

Important este însă că nu ne-am plictisit. Am văzut la eveniment "titani" precum Ileana Stana Ionescu şi Constantin Dinulescu, premiaţi pentru întreaga carieră, dar şi actori extrem de talentaţi ai tinerei generaţii.

fara descriere

Dacă trecem însă la capitolul "ţinute", nu avem cum să nu o amintim pe cea a frumoasei Anca Serea.

Cu o rochie roşie, o atitudine "a la" Catherine Zeta Jones şi -spre dezamăgirea bărbaţilor care o priveau cu admiraţie- de mână cu soţul, putem spune că vedeta tv a strălucit.

Citeste si: Aşa se poartă Anca Serea cu fiul ei când nu ştie că e filmată! Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o de curând! VIDEO EXCLUSIV

Mircea N. Stoian, şi el prezent la eveniment, nu a părut însă interesat de ţinutele cuplului "Serea-Sână" ci mai degrabă de limbajul nonverbal al celor doi.

fara descriere

"Ceea ce vă putem spune este că ea conduce în această relaţie, iar el e de "umplutură". Ce vedem acum? El s-a repezit să o ia de mână, ea nu prea vrea... Adi Sână încearcă sa ia poziţie de macho, dar nu îi prea iese. Acum o vedem pe ea puţin stânjenită că soţul ei este abordat de ceilalţi mai mult decât este ea. Nu îi convine pentru că a ales acea rochie roşie tocmai pentru a-i pune senzualitatea în evidenţă şi pentru a o plasa în centrul atenţiei. Roşu incintă la acţiune, provoacă, atrage atenţia şi denotă dorinţa de performanţă", a declarat Mircea N. Stoian.

fara descriere

Mircea N. Stoian a scris o carte extrem de interesantă

Cartea "Mintea nu are secrete" poate fi comandată doar pe conturile de Facebook ”Mircea N Stoian” și ”Mircea N Stoian oficial”precum și pe adresa de email [email protected]. Volumul are 364 de pagini, costă 45 de lei și este singura carte de acest gen scrisă în limba română și destinată atât publicului larg cât și specialiștilor în comunicare, fiind un "abecedar" al limbajului secret al corpului și comunicării nonverbale, dar nu numai, tratând și câteva aspecte teoretice legate de comunicare, prin prisma unor teorii venite din fizică cuantică.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate