Radu Almășan, solistul trupei Bosquito, a început să muncească la 13 ani: „Am filmat și înrmormântări”

Radu Almășan, solistul trupei Bosquito, a povestit despre începuturile lui în muzică.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Cu toții cunoaștem versurile câtorva melodii de la Boquito și, deși melodiile lor nu se mai difuzează la radio, se aud încă la petreceri. În plus, artiștii nu și-au închiat activitatea, nici la 20 de ani de la debutul în muzică.

Radu Almășat, solistul trupei Bosquito, a povestit cum și-a început cariera. Pe vremea cânda vea doar 13 ani, s-a angajat ca prestator de servicii video și foto la evenimente. „Am filmat concerte, nunți, botezuri, chiar și câteva înmormântări”, a declarat artistul pentru Libertatea.

fara descriere

Cum a intrat Radu Almășan, solistul trupei Bosquito, în muzică

La câțiva ani după ce a încpeut să muncească, s-a lansat ca solist, alături de trupa lui Adrian Tinca, acum în trupa Compact. A fost aplaudat, spre surprinderea lui, dar succesul nu a durat mult. Debutul alături de prima lui trupă nu s-a bucurat de aceeași reacție din partea publicului, iar artistul a fost huiduit în timp ce se afla pe scenă.

Acum, însă, întors în România după 7 ani în care a încercat să cunoască succesul la Hollywood, Radu Almășan, solistul trupei Bosquito, a pregătit un spectacol de zile mari pentru fanii trupei.

Citeste si: Descoperire misterioasă făcută de cercetători: semnale radio venite din spațiu se repetă la un interval de 16 zile

Citeste si: Raluca Tănase de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, în cea mai sexy ținută în care ai văzut-o până acum! A purtat doar un sacou descheiat și nimic pe dedesubt

fara descriere

„Pe 16 februarie concertăm în București pentru a celebra Bosquito și fanii care de 20 de ani ne susțin necondiționat și sunt prezenți la spectacolele noastre. Mă simt umil și recunoscător în fața lor că ne iubesc. Au trecut 20 de ani și totul s-a schimbat, eu, trupa. Recunosc, oamenii nu vin pentru noi, vin pentru muzica noastră”, a declarat Radu Almășan, solistul trupei Bosquito, pentru sursa mai sus citată.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate