Radu Banciu și-a ieșit din minți: „Ați MIERLIT-O! Vă OMORÂM noi, NENOROCIȚILOR”

Radu Banciu, realizatorul emisiunii ”Lumea lui Banciu”, de pe B1TV, a fost amendat de polițiști cu o sumă uriașă.

Distribuie pe:

Autor: D.A.


In articol:

Mai mult, el spune că i s-a comunicat o anumită valoare a amenzii, dar s-a trezit cu una de cinci ori mai mare.

Radu Banciu, amendă de 10.000 lei

Cu 10.000 de lei a fost amendat prezentatorul TV Radu Banciu, după ce a fost oprit de polițiști pe 8 aprilie, în timp ce se întorcea acasă de la serviciu. Celebrul realizator a povestit că a ridicat de la Poştă înştiinţarea unei amenzi surpriză, deşi poliţistul îi spusese că îl va sancționa doar cu 2.000 de lei.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Radu Banciu a fost oprit de Poliţie pe 8 aprilie, la ora 22.55, la zece minute după ce şi-a încheiat emsiunea. El se afla în maşina postului de televiziune şi se îndrepta spre casă, iar agentul l-a amendat pentru că nu avea la el adeverinţă de la serviciu care să ateste că respecta ordonanța militară și se întorcea de la muncă, dar nici legitimaţie de serviciu. Avea în schimb declaraţia pe propria răspundere, în care era bifat punctul că se deplasează în interes profesional, însă poliţiştii nu au luat în considerare acest lucru, scrie rtv.net.

Radu Banciu, amendat de Poliție: ”Ați mierlit-o!”

Inadvertențele în cazul Radu Banciu continuă. Conform declarațiilor oferite de vedeta TV,  formularul de amendă nu a fost completat în faţa sa. „Procesul verbal a fost completat în lipsă, din motive de securitate sanitară”, se arată în formularul de amendă. „Mi-a dat de m-a julit”, a spus Radu Banciu. El a menționat că va contesta amenda primită.

În întreaga emisiune de luni, Banciu a adus o critică la adresa autorităţilor și a modului în care statul îşi tratează cetăţenii în perioada stării de urgenţă. „Trebuia să ne-o spună de la început: aţi mierlit-o! Dacă nu muriţi de COVID, vă omorâm noi, băi, nenorociţilor (…) Nici în Turkmenistan nu se întâmplă aşa ceva, să te amendeze când te întorci de la serviciu”, a mai spus Banciu.


Citește și:

Brigitte Pastramă nu mai suportă jignirile soțului: ”M-ai jignit enorm de mult”

Cea mai mare pierdere a Ginei Pistol după ce a rămas însărcinată! Nimeni nu se aștepta la asta

Planta minune pentru inimă, creier și oase: Ar trebui să o consumi mai des. Ce alte beneficii mai are?

Livian de la Puterea Dragostei aruncă bomba despre relația cu iubita lui: ”Este o jucărie...”

Andreea Mantea, la un pas de a izbucni în lacrimi! Povestea de viață care a impresionat-o: „M-am revoltat, am simțit că îmi fuge pământul de sub picioare”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies