Radu Beligan isi sarbatoreste implinirea a 95 de ani, pe scena! Andreea Berecleanu apare si ea in piesa - Vezi in ce rol

Maestrul Radu Beligan îşi sărbătoreşte ziua de naştere pe scena Teatrului Metropolis. La împlinirea a 95 de ani, marele actor va juca, in piesa “Lectia de violoncel”, rolul unui parlamentar român aflat în atenţia presei. Totuşi, spectacolul, scris special pentru maestru, nu este despre politică, ci tratează cu umor şi cinism problemele de zi cu zi cu care se confruntă un cuplu. Alături de marele actor, în "Lecţia de violoncel" joacă şi fiica sa, Lamia Beligan, dar şi Tania Popa, Rodica Ionescu şi Marius Manole.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descrierefara descriereAndreea Berecleanu este parte a acestei premiere.

Felix Alexa, regizorul spectacolului, declara: “Este o piesa care pune in valoare tot umorul, cinismul şi farmecul domnului Radu Beligan şi al celorlalţi actori”.  

Maestrul Radu Beligan se simte minunat la cei 95 de ani: “Intai, am impresia ca intineresc, in ciuda acestei varste. Toate bucuriile astea, la varsta mea, daca pot sa le mai dau, mulţumesc lui DUmnezeu, le împart cu toată lumea”.

Pe scenă, alături de maestru, apare şi Andreea Berecleanu, care, la invitaţia regizorului, a acceptat să joace rolul pe care-l cunoaşte cel mai bine. Andreea prezinta de la pupitrul stirilor un eveniment din  viata personajului interpretat de Radu Beligan. “Acolo unde este o premiera mondiala, de ce sa nu fiu si eu? Este vorba despre faptul ca maestrul Radu Beligan implineste 95 de ani odată cu această piesă, pe 14 decembrie. Este fabulos ca noi să trăim şi să-l omagiem o dată cu această premieră.

Piesa se va juca săptămâna viitoare, pe 9, 10 şi 16 decembrie. De ziua lui, pe 14 decembrie, maestrul Beligan va oferi o reprezentaţie pentru apropiaţii din lumea teatrului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate