Radu Călin Cristea, jurnalist și membru CNA, a murit! Ce au spus cunoscuții când au aflat teribila veste?

Radu Călin Cristea, jurnalist și membru CNA, a murit la vârsta de 65 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria

Radu Călin Cristea
Radu Călin Cristea[Sursa foto: Facebook]

Radu Călin Cristea a murit la doar 65 de ani, lăsând în urma lui doar lacrimi și durere. Familia, apropiații și foștii colegi sunt marcați de tragedia care s-a abătut asupra scriitorului, care a încetat din viață.


In articol:

În anul 2013, în urmă cu șapte ani, Radu Călin Cristea a devenit membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului. A fost, în același timp, scriitor, cristic literar și eseist. Din vara anului 1995 și până în decembrie 2003 a fost moderatorul "Actualităţii Româneşti", emisiunea cu cea mai mare audienţă din istoria Europei Libere, a menţionat CNA într-un comunicat publicat sâmbătă.

Moartea lui Radu Călin Cristea a picat ca un trăsnet asupra colegilor

Radu Călin Cristea se mândrea cu o carieră desăvârșită și era admirat și respectat de colegi.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

„Radu Călin Cristea este unul dintre cei mai buni jurnalişti din România. El radiografiază realitatea cu acurateţea unui scanner foarte performant, cântăreşte faptele cu precizia unei balanţe deosebit de fine, slujindu-şi auditoriul cu modestie şi cu o impecabilă obiectivitate. Într-o ţară în care presa se numără printre cele mai corupte, arogante şi iresponsabile segmente ale societăţii, Radu Călin Cristea nu este contemporanul timpului său”, a scria despre el Dorin Tudoran.

Vestea morții lui vine la puțin timp după ce o altă jurnalistă a încetat din viață. Ramona Feraru a murit vineri, 16 octombrie, la doar 55 de ani.

 „Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace! E încă o zi tristă pentru presa românească. Am aflat cu stupoare vestea de la prietenul ei şi am început să sun… Sunt chiar aici la locuinţa ei. Deocamdată sunt poliţiştii, medicul care a îngrijit-o în ultimele clipe şi probabil că urmează să vină şi cei de la IML. Ştiu că nu se simţea bine, slăbise în ultima vreme, iar ultimul telefon pe care l-a dat l-ar fi dat medicului”, a povestit jurnalistul Petrişor Cană pentru România TV.

Galerie foto 
Citește și:

Interlopii Bucureștiului, întâlnire de taină după căderea clanului Duduianu! Ce au stabilit

”Pot să vă asigur că vom pierde Ardealul”! Profeție neagră pentru România făcută de Maria Ghiorghiu, femeia care a prevestit incendiul din Colectiv

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

VIDEO! Momentul în care un bloc din Izmir se prăbușește în fața a zeci de oameni! 120 de persoane rănite în cutremur

Imagini șocante! Un puternic cutremur cu magnitudinea 7 Richter a avut loc între Grecia! Seismul s-a resimțit și în Turcia

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies