Vedete

Radu Cosarca a fost numit sef la una din cele mai mari companii ale statului roman! Fostul prezentator de televiziune a fost si director in domeniul energiei, unde castiga 10.000 de euro pe luna!

Radu Cosarca a fost numit presedinte al Consiliului de Administratie al Cupru Min SA Abrud.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Radu Cosarca a fost numit sef la una din cele mai mari companii ale statului roman! Fostul prezentator de televiziune a fost si director in domeniul energiei, unde castiga 10.000 de euro pe luna!icon photo

Radu Cosarca a fost numit, in aceasta saptamana, presedinte al Consiliului de Administratie al companiei de stat Cupru Min SA Abrud, controlata de Ministerul Economiei, el inlocuindu-l in această functie pe Remus Vulpescu, care a demisionat, a dezvaluit profit.ro. (vezi cum arata sotia lui Radu Cosarca)

Radu Cosarca a venit la Cupru Min in vara lui 2016, cand a fost numit membru al Consiliulului de Adminstratie al companiei de stat. Pana sa ajunga la Cuprumin, fostul prezentator de televiziune a lucrat la Enel, unde a fost sef de comunicare pentru operatiunile din Romania.

Radu Cosarca are 110.000 de euro in conturi

Potrivit declaratiei de avere, Cosarca avea un salariu lunar de 45.411 lei (10.000 de euro) la Enel. Tot din ultima declaratia de avere depusa, reiese ca Radu Cosarca detine patru apartamente in Bucuresti si ca are aproximativ 110.000 de euro in conturi.

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune