Radu Groza a iesit din spital! Impresarul se simte bine si isi va insoti artistii de Revelion!

Dupa ce joi a avut o criza de bila si a ajuns de urgenta la Spitalul din Campia Turzii, acum, Radu Groza se simte mai bine! Cunoscutul impresar a iesit din spital si poate fi alaturi de artistii sai in seara de Revelion.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereImediat dupa Craciun, Radu Groza a acuzat dureri mari de colecist si a fost nevoit sa ajunga pe mana medicilor de la Spitalul din Campia Turzii! Impresarul a fost pus pe calmante si perfuzii, intrucat criza era puternica si doar medicamentele il puteau pune pe picioare.

Ma durea atat de tare, incat doctorii mi-au dat niste calmante de am dormit 28 de ore neintrerupt! A fost ceva cumplit, foarte greu de suportat!”, a declarat Radu Groza, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro. Impresarul a spus ca a mai avut probleme cu bila, in urma cu trei ani, cand a fost chiar la un pas de operatie si, culmea, in aceeasi perioada a anului. De atunci insa a avut grija la prescriptiile medicilor si nu a mai intampinat probleme de sanatate.

Pana joi, nu am mai avut nimic. Probabil, stresul din ultima perioada si-a pus amprenta asupra mea!”, a declarat impresarul, care, acum, este in afara oricarui pericol si isi poate insoti artistii la spectacolele de Revelion.

Trebuie doar sa respect indicatiile medicilor, care mi-au spus ca trebuie sa am un regim alimentar strict, sa beau foarte multe lichide, in special ceaiuri, si sa incerc, pe cat posibil, sa nu obosesc prea tare”, a declarat Radu Groza.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate