Radu Groza si Roxana Nemes au spus ca este o voce extraordinara, juratii de la "Voce" au facut-o praf! "N-am inteles nimic din piesa asta! Obositoare melodie!"

Numele ei este Lavinia si a venit increzatoare la "Vocea Romaniei" crezand ca ii va da gata pe jurati. Avea in spate laudele unor oameni care au reusit in muzica, Radu Groza si Roxana Nemes.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereA marturisit ca alaturi de cei doi face parte dintr-un juriu de specialitate la un concurs de karaoke, dar cand s-a vazut pe scena de la "Voce" a esuat lamentabil.

fara descriereEngleza i-a jucat feste si din textul melodiei nu s-a inteles nimic. Evident ca niciun jurat nu s-a intors, iar la final au criticat-o. "N-am inteles nimic din piesa asta! Eu compun texte, fac muzica, n-am o problema cu imporvizatiile, dar nu trebuie sa uiti de linia melodica. N-ai cantat niciun refren cap-coada.", i-a transmis Smiley.

fara descrierefara descriereNici Moga n-a fost prea ingaduitor. "In spate era Xena care ne canta despre Christina Aguillera. Degeaba ai voce daca nu ai idee cum sa o folosesti.", a spus el, in timp ce domnisoara a recunoscut ca a mai fost la acest concurs de patru ori, dar ca acum e prima data cand ajunge atat de departe, la auditiile pe nevazute. "Am venit de patru ori pana acum si niciodata nu am ajuns pana aici. O sa mai vin, nu scapati de mine.", le-a replicat ea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate