Radu Mazăre ar putea rămâne fără hotelul din Madagascar! Un fost partener de afaceri vrea afacerea

Radu Mazăre ar putea rămâne și fără hotelul din Madagascar în care ar fi investit circa 1,3 milioane euro.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Lovitura decisivă pentru Radu Mazăre ar putea veni din partea unui fost partaner de afaceri, care încearcă preluarea hotelului din Madagascar. Bărbatul, care are cetățenie maglașă, a fost un om cheie în afacerea pe care Mazăre a ridicat-o în Madagsacar, în condițiile în care legea de acolo interzice cetățenilor străini să concesioneze teren. Așa se face că în actele de concesionare apare și românul din Madagscar, care însă ulterior a fost îndepărtat de Mazăre din afacere. Acest lucru a dus la un conflict între cei doi care ar fi dus chiar la arestarea lui Radu Mazăre, conform fraleui acestuia. Respectivul partener de afaceri este fiul consulului onorific al României în Madagascar, Lăcrămioara Toader.

fara descriere
fara descriere

Citeste si: Radu Mazăre era să fie omorât cu skijetul de un fotbalist cunoscut: "Mă înjura și a vrut să mă lovească! Putea să mă omoare!"

Citeste si: Radu Mazăre, vizitat de mama lui la penitenciar: "Un minut puneţi-vă în locul meu"! Ce a scris Răducu Mazăre în plângerea către autoritățile franceze

Citeste si: Fiul lui Radu Mazăre, adevărul despre ce s-a întâmplat în avionul spre România: „Mi s-a spus că nu...”

”A sunat angajații, a amenințat că vine să preia afacerea. Și lucrul ăsta s-a întâmplat și în trecut când s-a declanșat și scandalul dintre ei și când s-a deschis și un dosar penal la procuratura locală a orașului Diego Suarez, unde se află raza jurisdicțională în care se află complexul turistic și procuratura de la momentul respectiv i-a dat interdicție de a mai sta în oraș (...).

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate