Radu Mazare, atac la Basescu: "El era cu fundu' uite asa, strans, ca avea Dosarul Flota" Vezi de la ce a pornit scandalul

Edilul Constantei l-a atacat pe presedintele Basescu spunandu-i ca nu este in masura sa dea el lectii de moralitate.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Săracu' de el, dar el când a candidat la Cotroceni, nu avea Dosarul Flota? A uitat! Cine ne dă lecţii despre moralitate şi justiţie. Băsescu? El era cu fundu' uite aşa, strâns, că avea Dosarul Flota. Şi dacă nu ieşea preşedinte ar fi avut probleme, îşi târâia şi el instanţele. Şi acum ce face, arată cu degetul? Hai sa fim serioşi", a spus primarul Constanţei, Radu Mazăre, conform RTV.net.

fara descriereLa inceputul lunii decembrie, Traian Basescu a declarat ca nu va accepta ca un ministru cu dosar penal sa depuna juramant in fata lui dupa alegerile parlamentare.

"Cei doi lideri ai USL se grăbesc să împartă posturi. Să nu vândă pielea ursului din pădure! Măcar să nu ia banii dinainte. Voi fi extrem de exigent cu privire la cei care au dosare penale. Să nu-şi imagineze că un ministru cu dosar penal va avea ocazia să depună jurământul în faţa mea", declara Băsescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate