Radu Mazăre, căsătorie în închisoare! Surpriză, cine va veni la nunta de la Rahova a fostului edil ? Avem toate detaliile de la penitenciar

Radu Mazăre va avea dreptul la zece invitați la cununia cu iubita sa, Roxana

Distribuie pe:

Autor: C.I.


In articol:

fara descriere

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Miercuri, Radu Mazăre se va cununa cu Roxana Mihalache, partenera lui de viață de ani de zile.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 al Capitalei au acceptat cererea fostului edil al Constanței şi al iubitei sale de a se face o cununie civilă în ziua de 10 iulie, iar un ofiţer al stării civile se va deplasa la Penitenciarul Rahova pentru a oficia căsătoria, a precizat, pentru MEDIAFAX, Mihai, fratele fostului edil.

Mazăre, care vineri a împlinit 51 de ani, va renunța, astfel, la burlăcie, și, conform stilului său de viață controversat, și acest eveniment de suflet îl va organiza în felul lui, adică nu într-un restaurant, ci…la pușcărie.

fara descriere

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare! Cine va veni să îl cunune

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare! Din fericire, în ciuda faptului face nuntă la pușcărie, ei bine, legea îi permite bărbatului să aibă alături apropiați în momentul ceremoniei. Astfel, conform legii, la încheierea căsătoriei, la fața locului, pot participa următoarele persoane: judecătorul de supraveghere a privării de libertate, directorul de la Rahova, un reprezentant al serviciului de educaţie şi intervenţie psihosocială, dar, foarte important, şi un număr de maxim 10 persoane, rude sau alte persoane din preajma viitorilor soţi.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate