Radu Mazăre, din nou tătic? Cine face dezvăluirea

Radu Mazăre, din nou tătic? Cine face dezvăluirea despre fostul primar al Constanţei

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Radu Mazăre şi iubita lui, Roxana, se pregătesc de nuntă. Fostul primar al Constanţei se va căsători în penitenciar.

Fratele lui Radu Mazăre a făcut declaraţii despre evenimentul care va avea loc pe 5 iulie, exact în ziua în care Mazăre împlineşte 51 de ani.

Radu Mazăre, din nou tătic? Cine face dezvăluirea

„Cel mai probabil, nu va fi cununie religioasă. În urma demersului făcut de Radu, personal de el, şi ale demersurilor făcute de Lizeta Haralambie, avocata lui, pe această problemă, urmează să aflăm ce decizie ia penitenciarul. Şi dacă va fi de acord şi cu o cununie religioasă. Dacă nu, va avea loc după o perioadă. Va fi o ceremonie simplă, urmând să fie prezente doar 10 persoane, o parte din familia Roxanei, o parte din familia lui. Apoi, după ce se vor căsători, vor cununa un coleg cu care a stat în perioada de carantină. Şi el se va căsători cu aleasa inimii lui, Maria”, a spus fratele fostului primar Radu Mazăre.

Citeste si: Roxana Ciuhulescu a ajuns la capătul puterilor: „Dărâmată fizică și mental...”

Citeste si: Cumplit! Un român și-a omorât iubita în Spania, apoi s-a aruncat de la etajul 5. Cine era bărbatul care a stat 10 ore lângă cadavrul femeii

Citeste si: Andreea Bălan face terapie! Vedeta și-a deschis sufletul după ce a fost la un pas de moarte: "A fost un șoc. Mă doare, nu mai pot să fac copii"

Fratele lui Radu Mazăre a adăugat că şi-ar dori ca familia sa să se mai mărească. "Cine ştie, poate mă trezesc şi cu un nepoţel", a declarat fratele lui Radu Mazăre la România TV.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate