Radu Mazăre lucra pentru un miliardar egiptean! Fostul edil al Constanței nu câștiga bani doar din resortul din Madagascar, ci dădea consultanță pentru unul dintre cei mai bogați afaceriști din Africa

Radu Mazăre nu câștiga bani doar din resortul construit în Madagascar ci era angajat și al unui miliardar egiptean.

Distribuie pe:

Autor: Daniel Coltuc

fara descriere

După ce Radu Mazăre s-a retras din politică, a continuat să facă bani din turism. În afară de celebrul resort contruit în Madagascar, fostul edil al Constanței a devenit și consilier al miliardarului egiptean Samih Sawiris, șeful companiei Orascom din Egipt, înființată de tatăl său în urmă cu 70 de ani.

fara descriere

Citeste si: Ultima oră! Cererea de extrădare a lui Radu Mazăre a fost admisă

Citeste si: Fratele lui Radu Mazăre rupe tăcerea! Motivul pentru care fostul primar al Constanței a fost arestat în Madagascar: „Își folosește statutul”

Citeste si: Călin de la Exatlon: ”Radu Mazăre este prietenul meu și am spus numai adevărul despre el”! Faimosul explică de ce a ieșit din afacerea cu hotelul din Madagascar! EXCLUSIV

Mazăre a devenit consilierul egipteanului în urmă cu 3 ani, însă cei doi se cunoșteau de mai multă vreme. Sawiris (în prezent cu o avere evaluată de Forbes la 850 milioane dolari) s-a arătat interesta de un proiect imobiliar în Constanța, însă acesta nu s-a materializat.

Citește continuarea pe Știrilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate