Radu Mazăre, vizitat de mama lui la penitenciar: "Un minut puneţi-vă în locul meu"! Ce a scris Răducu Mazăre în plângerea către autoritățile franceze

Radu Mazăre a primit astăzi vizita mamei lui. Totodată, Stirile Kanal D a intrat în posesia plângerii scrise de Răducu Mazăre, fiul lui Radu Mazăre, către autoritățile franceze. Plângerea a fost prezentată în exclusivitate la Știrile Kanal D de la ora 19:00.

Distribuie pe:

Autor: R.L., A.I.

fara descriere

Mama lui Radu Mazăre a mers astăzi la penitenciar pentru a-şi vedea fiul, la două zile după ce a fost extrădat din Madagascar.

Radu Mazăre, vizitat de mama lui la penitenciar. Ce declaraţii a făcut femeia: "Un minut puneţi-vă în locul meu"


In articol:

Mama lui Radu Mazăre a fost la puşcărie împreună cu nepotul ei, Răducu Mazăre. Femeia a stat înăuntru aproximativ o oră, apoi a plecat spre casă. Abordată de jurnalişti, mama lui Radu Mazăre a făcut o scurtă declaraţie.

Citeste si: Probleme de sănătate pentru Andreea Tonciu! A ajuns în pragul disperării: "Aşa dureri nu am mai avut în viaţa mea"

Citeste si: Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol s-au despărţit! Prima ei declaraţie

Citeste si: "În viața mea n-aș putea să stau cu un cocalar ca tine"! Simona i-a spulberat lui Jador orice șansă de a fi cu ea

Radu Mazăre se află acum la Penitenciarul Rahova.

„Prea multe amănunte nu aşteptaţi de la mine. Sunt o mamă care am un copil într-o situaţie dificlă. Ce anume să vă declar? Ce simt eu? Ce simte el? Este greu de spus. Un minut puneţi-vă în locul meu. Mai mult de atât e bine, are moralul bun, este înconjurat de familie şi de dragostea fraţilor şi a mea, şi o să reziste”, a declarat mama lui Radu Mazăre.

Ce a scris fiul lui Radu Mazare in plangerea catre autoritatile franceze

Plangerea adresata autoritatilor franceze, prin care fiul lui Radu Mazare a incercat sa impiedice, fara succes, aducerea acestuia in Romania, a intrat in posesia Stirilor Kanal D.

La inceputul documentului adresat politiei de frontiera franceze, fiul fostului primar al Constantei sustine ca tatal sau a fost victima unei „razbunari politice”, dupa luna mai a anului 2015. Radu Mazare a facut cunoscute „presiunile exercitate de anumiti politicieni pentru a obtine condamnarea sa”, se arata in plangere.

fara descriere

Fiul lui Radu Mazare sustinea ca acesta a fugit in Madagascar pentru ca se temea sa nu fie persecutat din cauza opiniilor sale politice. Dupa arestarea sa, la data de 8 mai 2019, pe aeroportul din Antananarivo, in timp ce se pregatea sa plece spre Antsiranana, fostului primar al Constantei i s-ar fi incalcat drepturile.

Nu ar fi avut posibilitatea sa isi prezinte punctul de vedere in fata unui judecator, incalcandu-se astfel procedura de extradare din Madagascar, se mai spune in document. In aceste conditii, Radu Mazare a fost „constrans prin forta” sa se urce in avionul care, pe 20 mai, l-a adus din Madagascar in Romania, via Paris, susține fiul sau.

„Tatal meu, care este retinut arbitrar, in afara cadrului legal, este victima unei infractiuni, iar o parte din ea urmeaza sa fie comisa aici, in Franta. Sunt sigur ca aceasta infractiune va fi impiedicata de autoritatile acestui stat!. Este motivul pentru care depun aceasta cerere si solicit interventia politiei pentru a-l proteja pe tatal meu, a mai scris Raducu Mazare, invocand Articolul 224 Aliniatul 1 din Codul Penal.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate