Radu Ștefan Bănică Jr, o nouă carieră în paralel cu actoria! „Sfaturile tatălui meu sunt întotdeauna binevenite"

Fiul lui Ștefan Bănică Jr, Radu, îi calcă pe urmă, din ce în cel mai mult, tatălui său. Îndrăgosit, la fel ca celebrul artist de actorie, Radu s-a mai gândit să exceleze într-un domeniu nou.

Autor: Georgiana Maria Anghel

In articol:

Stefan Bănică Jr are cu ce se mândri, fiul lui îi seamănă, din ce în ce mai tare. Radu este student la facultatea de actorie, însă, are talent și în ceea ce privește muzica.

Recent, fiul aritistului și-a ales încă o meserie, care i-se potrivește extrem de bine, având în vedere calitățiile pe care le-a moștenit de la tatăl său.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radu Stefan Banica (@radustefanbanica)

Care este cea de-a doua meserie a lui Radu Ștefan Bănică Jr?

Printre multele calități pe care le-a moștenit de la tatăl său, Radu a moștenit și frumusețea acestuia. Acesta este copia fidelă a lui Ștefan Bănică, din tinerețe. 

Radu este conștient de trăsăturile sale fizice și și-a decis, în afară de actorie, să cocheteze și cu modellingul.

Fiul lui Ștefan Bănică a distribuit pe rețele sale de socializare o poză, din cadrul unei ședințe foto. Imaginea a strâns peste 4000 de aprecieri, iar comentariile pozitive, nu au întârziat să apară. 

Citeste si: Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Jr., mărturisiri despre relația cu tatăl lui: "Când eram mai mic îi ceream mai tot timpul"

Radu Ștefan Bănică visa să ajungă artist încă din copilărie

Radu Ștefan Bănică Jr

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Fostul soț al Mihaelei Rădulescu, dezvăluire incredibilă despre ea: Am prins-o în pat cu...- bzi.ro

Radu Ștefan Bănică Jr visa să ajungă artist încă din copilărie

Radu Ștefan Bănică Jr s-a făcut cunoscut prin participarea sa la un show TV. Acesta a arătat țării întregi că are întra-devăr rădăcinilie tatălui lui, Ștefan Bănică Jr.

Radu a mărturist, într-un interviu mai vechi, că visul de-a deveni artist s-a născut în el încă din copilărie. Acesta a început să urmeze cursuri de actorie din clasa a IV-a, iar în paralel, lua cursuri de canto. 

În ceea ce privește alegerea deciziilor, Radu mărturisește că, deși, sfaturile tatălui lui sunt foarte importante, el consideră că este mult mai important să se lovească singur de realitatea vieții, deoarece doar așa poate evolua. 

Citeste si: Ștefan Bănică Junior a împlinit vârsta de 54 ani! Cum și-a sărbătorit cântărețul ziua de naștere?

„De la o vârstă destul de fragedă am știut că vreau să urmez o carieră artistică. Am început cursuri de actorie înca din clasa a VI-a și, ulterior, am început să mă concentrez și pe muzică (...) „Sfaturile tatălui meu sunt întotdeauna binevenite. Am obiceiul să mă pregătesc și să ma perfecționez singur, înainte să mă consult cu el”,  a declarat Radu, într-un interviu mai vechi pentru Libertatea pentru femei. 

 

 

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

ÎPS Teofan, mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, a mers pe secția de ATI COVID și i-a binecuvântat pe bolnavi: „S-a rugat pentru însănătoşire şi putere”

Alexandra recunoaște că mai are sentimente pentru Sebastian Chitoșcă. Mesajul subtil pe care l-a transmis aceasta: ”Inima are nevoie de mai mult timp”

Mădălina Pamfile ”fierbe” pe clasament: ”Diferența este foarte mare între noi”. Ruxi Opulenta se simte dezamăgită: ”Nu suntem supărate”

Veștile sunt bune! Acesti nativi va avea parte de surprize

ȘOCUL ANULUI de la PFIZER: Șeful companiei a anunțat ce urmează să se întâmple

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Recalcularea pensiilor: Ce se întâmplă cu banii vârstnicilor? „Acest lucru nu se poate accepta”

EXCLUSIV | Amintire genială a lui Rică Răducanu: „Șprițul era repriza a treia”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies