Vedete

Radu Vâlcan, departe de Adela Popescu: ”Îmi va fi dificil, dar...”

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au bucurat din plin de momentrele petrecute în Mauritius, însă acum cei doi vor fi nevoiţi să stea departe unul de celălalt, întrucât prezentatorul TV va pleca în Thailanda.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Radu Vâlcan, departe de Adela Popescu: ”Îmi va fi dificil, dar...”
icon photo
Formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, însă Adela Popescu şi Radu Vâlcan trec acum prin momente dificile, întrucât aceasta va rămâne singură acasă să se ocupe de fiul ei, în timp ce Radu va merge la filmări, în Thailanda. 
 
”Iniţial, nu mi-a fost uşor, pentru că îmi era dor de Adela, apoi a fost şi mai dificil când era însărcinată şi ştiam că are nevoie de mine şi nu pot fi lângă ea să o ajut, iar sezonul trecut era deja Alexandru în viaţa noastră şi a fost extraordinar de greu. Acum ştiu că va fi dificil, mai ales că începem să facem lucruri împreună, Alexandru îşi exprimă personalitate şi începe să se joace, să vorbească – lucruri specifice vârstei – şi sigur că este o plăcere să stăm împreună. În primul rând, dimineţile sunt extraordinare, pentru că el e foarte odihnit şi ne jucăm în pat, dar îmi va fi dor şi de băiţa de seară, când se joacă în cadă, sau de plimbările prin parc.”, a mărturisit prezentatorul TV în cadrul unui interviu pentru Libertatea.

 

De asemenea, el a dezvăluit că Alexandru rămâne pe mâini bune, întrucât aproape de el şi de Adela vor fi şi părinţii lui.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!icon photo

Vedete

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!

In 2003, inainte de a ajunge prezentatoare tv, Corina Caragea a fost vedeta intr-un videoclip.

Titlu secțiune