Radu Valcan este euforic: "Am simtit emotia in stare pura" - Uite ce spune despre momentul in care a cerut-o pe Adela Popescu de nevasta

Radu Valcan a povestit pe blogul sau ce a simtit cand a cerut-o de sotie pe Adela Popescu.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierefara descriere kalooga_36441" Cum ne-am cunoscut am tot povestit. Dar ce nu am spus niciodata este faptul ca, inca de la inceput, am stiut, cumva, ca vom ajunge in acest moment. Unul plin de emotie, in stare pura cum a zis ea. Este o noua etapa, o treapta pe care urcam mai maturi. Sunt emotii pe care am vrut sa le impartasim cu voi.

“E prea frumos inelul pe care l-am primit ca sa nu ma laud cu el. :))) Plus ca sigur cineva l-ar fi vazut si ar fi scris despre asta intr-un mod eronat, poate.
Asa ca… dragii mei, vreau sa aflati de la mine. Am spus “DA” din toata inima! Intr-o zi frumoasa de toamna, in orasul in care am iesit pe ascuns pentru prima data impreuna, la restaurantul la care am baut primul pahar cu vin ca un cuplu.
Suntem fericiti si am vrut sa stiti. :)
Poate intr-o zi o sa va spun toata povestea saptamanii de dinaintea momentului care este absolut savuroasa, credeti-ma! Stati sa-mi treaca euforia si ma pun pe scris. :)

Ps: Fotografia e de la fata locului. Nu e prea artistica, dar e adevarata si surprinde emotia in stare pura!” – Adela",
a scris Radu Valcan pe blogul lui.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate