Radu Valcan este rebel: "Nebărbierit şi îmbrăcat neglijent, în general mă inspiră cel mai mult"

Actorul Radu Vâlcan interpretează un personaj rebel în lungmetrajul "Rumeno", de Cătălin Mitulescu, şi spune că regizorul filmului i-a insuflat, încă de la casting, "acea siguranţă de care are nevoie orice actor", informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Personajul meu este fratele Monicăi (Ada Condeescu), care a venit în Bucureşti special pentru a o ajuta pe sora lui. Interpretez un tip rebel, m-am bucurat foarte tare că am filmat nebărbierit şi că m-am îmbrăcat neglijent, în general acestea sunt personajele care îmi plac şi care mă inspiră cel mai mult", a povestit Radu Vâlcan.

"Îmi pare bine că am avut şansa să joc alături de Ada Condeescu, este o actriţă extrem de talentată şi o prietenă foarte bună de-a noastră, aşa că ne-am înţeles foarte bine pe platourile de filmare. Sunt foarte mândru de colaborarea cu Strada Film şi Cătălin Mitulescu, un regizor care lucrează extrem de bine cu actorii. Încă de la casting, Cătălin mi-a insuflat acea siguranţă de care are nevoie orice actor", a adăugat Radu Vâlcan.

"Nu mi-a fost deloc greu să mi-l imaginez ca frate, ne-am înţeles din priviri în tot ce am avut de făcut. A fost o plăcere să descopăr în el un om talentat şi profesionist", a declarat, la rândul ei, Ada Condeescu.

"Rumeno" este o coproducţie România, Suedia şi Italia şi este unul dintre cele 15 proiecte europene selectate în prima ediţie a European Gap Financing Co-Production Market de la Festivalul de Film de la Venezia, care va avea loc între 29 şi 30 august.

"Rumeno" este cel de-al treilea lungmetraj din cariera regizorală a lui Cătălin Mitulescu. Primul său film, "Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii", a fost prezentat la Festivalul de la Cannes, actriţa Dorotheea Petre fiind recompensată atunci cu premiul Un Certain Regard pentru cea mai bună interpretare.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate