Radu Vâlcan, schimbare șocantă de look! Adela Popescu: „Copiii au început să plângă când l-au văzut, eu m-am speriat”

Radu Vâlcan și-a făcut o schimbare de look, dar Adela Popescu, soția lui, și cei doi copii ai lor nu au fost prea încântați.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Radu Vâlcan a remnunțat la look-ul pe care îl avea de ani de zile și s-a ras în cap. Nici Adfela Popescu, soția lui, nici cei doi copii ai lor nu au considerat că surpriza pe care le-a făcut-o prezentatorul de televiziune a fost una plăcută.

fara descriere

Cei doi băieți ai celebrului cuplu au început să plângă când și-au văzut tatăl fără păr, iar soția lui s-a speriat.

„Soțul meu s-a trezit devreme în această dimineață, dar nu pentru a-mi cumpăra flori, nu pentru a-mi face cafeaua, nu pentru a-mi pregăti un mic-dejun copios așa cum mi-aș fi dorit într-o zi de duminică. El s-a trezit atât de devreme pentru că și-a dorit să ne surprindă pe mine și pe copii. Ei când l-au văzut au început să plângă, eu m-am speriat și am crezut că trăiesc un coșmar. Dragii mei, m-am trezit și am dat cu ochii de el. Ce ți-ai făcut, scumpete, în cap? Ce s-a întâmplat cu părul tău? Nu pot să mă obișnuiesc. Doamne, în ce film trăiești tu?”, a povestit Adela Popescu pe contul său de Instagram.

Citeste si: Cupa Exatlon! Vedetele României, pe traseu împotriva Mexicului! Prima înfruntare din Republica Dominicană IMAGINI SPECTACULOASE

fara descriere

Cum au reacționat fanii la schimbarea de look a lui Radu Vâlcan

Admiratorii lui Radi Vâlcan s-au împărțit în două tabere. Unii i-au spus că ar trebui să-și lase părul să crească din nou, iar alții i-au spus că este mult mai sexy ras în cap.

„Parul mare este pentru bărbați frumoși...Parul scurt,chel este pentru restul (Nu au alta optiune)👍”, „Fă ceva sa creasca mai repede. Te schimbă total și nu în bine”, au fost două dintre mesajele dezaprobatoare pe care le-a primit Radu Vâlcan.

fara descriere

„Wow. Ce mistoooooo ești așa! Felicitări”, „O schimbare de look super”, „Sexy!”, i-au scris fanele prezentatorului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate