Radu Valcan, senzatii tari intr-un loc de distractii din Bucuresti. Prezentatorul tv s-a balanganit pe doua picioare asemeni unui om baut: ”Nu stiu pe unde sa ies!” Video!

Radu Valcan nu spune nu distractiei.

Autor: S.A., G.G.

 

Invitat zilele trecute la lansarea oficiala a unui nou loc de divertisment din Bucuresti, la Muzeul Simturilor, Radu Valcan a demonstrat ca stie sa se distreze. Prezentatorul tv a vizitat toate cele 12 camere ale muzeului si a testat astfel senzatiile misterioase si iluziile optice, pe care cu greu si le-a putut explica.

El a intrat in camera oglinzilor, graffiti room, in camera inclinata sau cea camera inversa- unde totul e cu capul in jos si mesele si scaunele se afla pe

tavan.

Curios de noua gaselnita in materie de distractii pentru adulti si copii, prezentatorul tv a testat si tunelul vortex, o camera care se traverseaza pe un pod si e luminata de zeci de beculete care se misca de la stanga la dreapta incontinuu. Din cauza luminilor, cel care il traverseaza ameteste si cu greu reuseste sa isi tina echilibrul si sa mearga pana la capat.

Aceasta camera i-a dat de furca si lui Radu Valcan, sotul Adeliei Popescu simtindu-se dezorientat si ametit atat timp cat s-a aflat in tunel.

Buimac si balanganindu-se pe doua picioare asemeni unui om baut, el a gasit cu greu iesirea.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies