Radu Vâlcan, supărat în prag de Sărbători! Uite cum l-au surprins paparazzii şi care este motivul nemulţumirii vedetei tv VIDEO EXCLUSIV!

Radu Vâlcan, dezamăgit în prag de Sărbători! Uite cum l-au surprins paparazzii şi care este motivul nemulţumirii vedetei tv.

Autor: Lili Lascar

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au devenit, din nou, părinţi la începutul lunii decembrie. Frumoasa prezentatoare tv a adus pe lume un fraţior pentru micuţul Alexandru, un băieţel frumos si sănătos, iar "capul" familiei este în culmea fericirii că are doi feciori.

Lesne de înţeles că Sărbătorile vor fi memorabile în familia Adelei şi a lui Radu şi decoraţiunile de Crăciun trebuie să fie la înălţimea veseliei care pluteşte în aer.

Radu Vâlcan, dezamăgit în prag de Sărbători! De vină sunt...decoraţiunile de Crăciun

Ei bine, anul acesta, sarcina shopping-ului de globuri, beteală şi luminiţe i-a revenit prezentatorului tv care şi-a dus la capăt misiunea cu minuţiozitate.

Paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe protagonistul nostru în timp ce analiza oferta comercianţilor în materie de decoraţiuni de Crăciun.

Din câte se vede în imagini însă, Radu nu a fost foarte mulţumit de articolele vizionate, pe chipul lui citindu-se că îşi dorea ceva mult mai spectaculos.

Totusi, suntem convinşi că, perseverent din fire actorul a găsit până la

urmă ceea ce căuta şi a reuşit să primească o notă mare din partea frumoasei lui soţii. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies