Raduleasca despre Ana Lesko: “Este o fosta balerina, cumparata de cineva dintr-un bar din Constanta si venita ca insotitoare de lux pentru amatorii de aventuri pe bani!”. Vezi cand s-a intamplat asta

Deranjata de zvonurile ca Ana Lesko ar fi avut o aventura cu iubitul sau, Mihaela Radulescu a spus despre aceasta ca a fost cumparata dintr-un bar din Constanta. Lesko a spus despre rivala ca si-ar fi pus silicoane, dar nu recunoaste.

Autor: Matei Vaihan

Presa nota astfel razboiul declaratiilor dintre Mihaela Radulescu si Ana Lesko: “Conflictul dintre Mihaela Radulescu si Ana Lesko (aspiranta la glorie in muzica usoara si concurenta la Festivalul de la Mamaia) bantuie si acum presa mondena”, scria evz.ro in 2002. “Totul a pornit de la zvonul ca iubitul Mihaelei, la acea vreme Elan Schwartzenberg, cel care a si luat-o de nevasta mai tarziu, ar fi avut o aventura cu Ana.

Urmarea? Mihaela Radulescu a declarat in presa ca Ana Lesko este o fosta balerina, cumparata de cineva dintr-un bar din Constanta si ca venise din Chisinau ca insotitoare de lux pentru amatorii de aventuri pe bani”, mai nota ziarul, care gazduia si declaratia Mihaelei: “Stiu aceste lucruri din povesti picante pe care le vorbeste lumea prin oras”.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Replica Anei Lesko nu a intarziat: “Lumea pe cine crede?! Pe Mihaela- care si-a pus silicoane si nu recunoaste, desi toata lumea stie- sau pe mine, care sunt de sapte ani cu acelasi barbat? A uitat petrecerile la care am invitat-o si a fost prezenta, invitatii pe care trebuia sa le respinga daca stia ca sint o insotitoare de lux?”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies