Raduleasca l-a parasit pe Dani? Uite cu ce politician ar avea acum o relatie Mihaela!

Mihaela Radulescu nu ar mai forma un cuplu cu Dani Otil.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereSurse citate de Romania TV sustin ca vedeta de televiziune ar avea acum o relatie cu un ministru din cabinetul Ponta, un fost actor cu care a mai fost in tinerete.

Este vorba despre Bogdan Stanoevici, ministrul pentru Românii de Pretutindeni.

fara descriere"Pleiboiul demolat Stanoevici - Ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni. De ce nu? Când avea 20 de ani, monegasca din Piatra Neamţ, Mihaela Rădulescu, s-a îndrăgostit de acest actor. Astăzi, nu-l mai place. Nu pentru că Stanoevici a îmbâtrânit, ci pentru ca a rămas sărac", scria jurnalistul Razvan Boanchis in urma cu putin timp.

Povestile fabuloase din noul guvern al Romaniei! Cine e ministrul care a spart o casnicie? Cine s-a intors in tara pentru o femeie? Cine e cel mai sarac ministru din toate timpurile si cine a aruncat un sicriu in Dambovita cand era student?

 

VIDEO | Ministrul Stanoevici, scene de sex cu trei actrite celebre. Uite-l pe noul sef in Guvernul Ponta calarit de Monica Davidescu, Tania Popa si Alexandra Velniciuc. Asa ceva...

BOMBA! S-a iubit Mihaela Radulescu in tinerete cu un ministru de azi? "Cand avea 20 de ani, monegasca din Piatra Neamt s-a indragostit de acest actor!" Vezi cine face dezvaluirile si despre ce barbat este vorba!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate