Raduleasca s-a despartit de Dani? "Barbatul de care m-as indragosti trebuie sa ma adore fara motiv si sa nu poarte roz niciodata. Frumusetea nu e prioritara!"

Mihaela Radulescu a acordat un interviu in care a povestit cum este ea cu adevarat, insa a dat sperante si barbatilor care inca viseaza la ea.

Distribuie pe:

Autor: I.H.

fara descriereSurprinzator, fosta vedeta Antena 1 a spus cum ar trebui sa fie cel de care s-ar indragosti. Asta nu face decat sa ridice un semn de intrebare cu privire la viata ei amoroasa. Toata lumea se gandestea acum daca fosta prezentatoare mai are sau nu o relatie cu Dani Otil.

"Barbatul de care m-as indragosti ar trebui sa fie barbat, in toate privintele. Sa se poarte mereu ca un gentleman. Sa ma adore fara motiv, macar la inceput  Sa nu poarte roz niciodata. Sa miroasa frumos. Sa fie ingrijit. Sportiv. Sa aiba imaginatie. Dorinte. Pofte. Prieteni interesanti. Pasiuni si hobby-uri pe care sa le inteleg si sa le accept. Si ar mai fi cateva. N-am asezat niciodata frumusetea pe lista de prioritati, cand m-am uitat spre un barbat. Am alte nevoi, sa spunem, si prefer sa fiu eu frumoasa si el atragator" a declarat Mihaela Radulescu pentru Revista Ciao!.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate