Raed Arafat a dat vestea momentului. Ce urmează să se întâmple după 1 iunie?

Raed Araf a făcut anunțul mult așteptat. Când se vor implementa noile măsuri de relaxare?

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Raed Arafat a dat vestea momentului. Ce urmează să se întâmple după 1 iunie?


In articol:

Raed Arafat a anunțat că, dacă lucrurile vor continua să meargă bine, se vor implementa noi măsuri de relaxare, care ar urma să intre în vigoare începând cu 1 sau 2 iunie.

Raed Arafat, despre noile măsuri de relaxare. Când vor avea loc?

Acest lucru se va întâmpla în condițiile în care România nu va avea o creștere necontrolabilă a cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus, sune șeful DSU. Totodată, acesta a adus în discuție subiectul deschiderii mall-urilor, un moment așteptat de mulți români.

„Numărul cazurilor este stabil - per ansamblu suntem într-o scădere, dacă luăm procentul cazurilor pozitive comparativ cu numărul testelor, dar situaţia nu este perfect rezolvată.

Raed Arafat a dat vestea momentului. Ce urmează să se întâmple după 1 iunie?

Citeste si: Raluca Munte de la Puterea Dragostei a fost infectată cu coronavirus? Tânăra și-a speriat fanii cu anunțul de pe rețelele de socializare

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei a rupt tacerea despre Livian! A spus in sfarsit ce simte pentru el: "Avem o chimie"

Citeste si: ȘOC la Puterea Dragostei! Livian se căsătorește cu Bianca? Chiar el a vorbit despre acest pas

Clar că vor fi măsuri suplimentare de relaxare care vor fi luate de la 1-2 iunie. Care vor fi aceste măsuri și cum vor fi ele luate va fi discutat și prezentat Comitetului Național pentru Situații de Urgență, mâine (joi, n.r.) vom avea o discuție, vom analiza, vom vedea și alte țări ce măsuri au luat sau au evitat să ia și, pe baza datelor pe care le vom avea, cu siguranță vor fi unele măsuri suplimentare pentru că până acum nu putem discuta despre o creștere necontrolabilă a cazurilor.

Unele aspecte vor rămâne restricţionate pe o perioadă mai lungă, majoritatea lucrurilor care ne apropie de o viaţă normală probabil că se vor rezolva până pe 15 iunie. Totuşi sunt anumite activităţi care pot fi considerate în continuare de către specialişti riscante şi să se recomande o perioadă mai lungă de limitare. Pot să spun că în 1 iunie va fi o etapă, în 15 iunie va fi o etapă”, a declarat Arafat la Antena 3.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate