Raed Arafat a explicat de ce avionul de 1 milion de euro este in revizie la Aerostar Bacau - Uite scuza lui

Culmea, in vreme ce doctorii aflati in avion au fost la un pas de moarte, in hangar sta un aparat de zbor performant si ultra-rapid, utilat pentru transporturi umanitare.

novalue
Autor: I.M.D.

Raed Arafat a declarat pentru Stirile ProTV: "Avionul nou a fost folosit in mai multe operatiuni de transplant pana acum. In acest moment, este in revizie la Aerostar Bacau pentru ca ii lipseste o piesa". Acesta a promis ca astazi va publica o lista a zborurilor efectuate de acest avion.

Este o aeronava americana, cumparata prin contributia publica a romanilor si care pana acum a fost folosita exclusiv de echipajele SMURD pentru transportul pacientilor.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Secretarul de stat Raed Arafat spunea inca din iulie anul trecut ca acest avion american va sta si la dispozitia echipelor de prelevare.

Iar in hangar sta asadar un avion medical care a costat peste 1 milion de euro si a fost cumparat din Austria, cu banii stransi de la romanii care au directionat 2 la suta din impozitul pe venit catre Fundatia Smurd.

Este inadmisibil ca oficialii din Ministerul Sanatatii stiu ca exista avionul Piper Cheyenne de generatia a III-a in hangar, iar doctorii inca folosesc 2 aparate vechi, practic "conserve zburatoare" pentru transportul organelor. Britten Norman Islander a depasit 45 de ani. Seneca are peste 20.

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies