Raed Arafat a fost amenințat cu moartea pe Internet: „Eu o să vă îngrop alături de...”

Șeful DSU, Raed Arafat, a fost amenințat cu moartea pe Facebook. Ce mesaj a primit întrece orice imaginație.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Raed Arafat a fost amenințat cu moartea pe Internet: „Eu o să vă îngrop alături de...”


In articol:

Raed Arafat a primit amenințări cu moartea pe Facebook. Șeful DSU este amenințat de un adept al teoriei conspirației care nu crede în existența virusului COVID-19. Bărbatul a postat un mesaj absolut șocant pe contul de socializare, iar postarea acestuia a fost distribuită de aproximativ 1.500 de ori de către internauți. În momentul de față, autoritățile fac verificări în acest caz, informează Digi 24.

Raed Arafat a fost amenințat cu moartea pe Internet: „Eu o să vă îngrop alături de...”

La scurt timp, însă, postarea cu pricina a fost ștearsă din mediul online, dar sunt mulți cei care au salvat-o, iar astfel se poate vedea ce a scris persoana respectivă pe Facebook.

„În baza articolului 55 din Constituția României, declar public:

Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina, este un terorist și datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetățenilor români (trafic de organe Mossad), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Țării și a Poporului Român!

Citeste si: Raed Arafat, anunț îngrijorător: „Bilanţul cazurilor de COVID-19 arată că situaţia nu este sub control”

Citeste si: Lista neagră a lui Raed Arafat: ce ne poate îmbolnăvi de COVID? Mersul la Biserică e foarte periculos

Citeste si: Cheloo și Arafat, schimb public de replici! „Când morții vor fi adunați din șanțuri cu buldozere…”

Domnule Raed Arafat! O să fiu EU cel care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de piatră! te somez să părăsești acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over!”. este mesajul de amenințare.

Raed Arafat a fost amenințat cu moartea pe Internet: „Eu o să vă îngrop alături de...”

„Am închis internetul acum, pe tabletă. Cum l-am deschis, curgeau mesaje de înjurături. Și nu numai înjurături, și îndemnări: pleacă de acasă. Același lucru îl pățesc toți colegii care îndrăznesc să deschidă gura și să spună ceva despre această boală”, a spus el.

„Pe mine nu mă afectează deloc, dar pe alții îi afectează. Eu, să zicem, am trecut prin destule, m-am obișnuit. Sunt, pentru unii, șocante mesajele astea. E suficient să primească câteva, s-au oprit acolo. La mine nu pot să spun decât să continue, nu am nicio problemă”, a spus Arafat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate