Raed Arafat, anunțul pe care nimeni nu își dorea să îl audă: „Nu suntem în afara pericolului. Dacă nu respectăm regulile...”

Raed Arafat trage un semnal de alarmă cu privire la relaxarea măsurilor după data de 15 mai. Șeful DSU susține că nu suntem încă în afara pericolului.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Raed Arafat, anunțul pe care nimeni nu își dorea să îl audă: „Nu suntem în afara pericolului. Dacă nu respectăm regulile...”
arafat

Raed Arafat: „Nu e nomentul să ne gândim că suntem în afara pericolului”

Raed Arafat a declarat, sâmbătă, că "vor apărea adaptări" cu privire la regulile pe care vor trebui să le respecte bătrânii odată cu relaxarea măsurilor, după data de 15 mai. Secretarul de stat în Ministerul de Interne a subliniat faptul că încă e devreme să „ne gândim că suntem în afara pericolului”


In articol:

"Nu s-a relaxat nicio măsură. Nu suntem în faza în care să facem acest lucru, iar efectul poate să fie întârzierea măsurii de relaxare care sunt intenţionate după 15 mai.

S-a vorbit despre anumite aspecte despre micarea individuală, adică să ieşi individual, să te duci într-un parc. Asta va fi dacă situaţia se îmbunătăţeşte şi încep să scadă cazurile.

Încă sunt multe cazuri în secţiile de Terapie Intensivă. Din păcate, vom vedea decese care provin din secţiile de Terapie Intensivă.

Citeste si: Cum arăta Ștefania, iubita lui Speak, în adolescență. Nu o să îți vină să crezi

Citeste si: Elena de la Survivor, nominalizată spre eliminare pentru a șasea oară de Faimoși: „Simt o dezamăgire constantă”

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Faptul că a scăzut numărul cazurile nu se un semn că scad cazurile. Trebuie să fie o scădere susţinută. Încă e devreme. Încă nu este momentul să ne gândim că suntem în afara pericolului.

Anumite măsuri de distanţare trebuie să rămână

Cea mai dficilă situaţie e când Terapia Intensivă devine plină şi nu mai destul ventilatoare, destul personal. Dacă nu respectăm regulile şi ne creşte brusc numărul de pacienţi din ATi, o să ne confruntăm cu situaţii foarte similare cu ce a fost în Italia şi Franţa şi o să crească numărul deceselor.

Citeste si: Soția lui Sonny Flame a făcut videochat! Cântărețul i-a dat voie: „Eu știu ce face. Nu trebuie să se justifice în fața nimănui, fiecare e liber să facă ce vrea!”

Citeste si: Alex Bodi a sfidat carantina și a ieșit la plimbare cu ATV-ul! Soțul Biancăi Drăgușanu a susținut că ea fost „cu oile la păscut”! FOTO

Virusul va ajunge în jurul nostru, adaptându-ne modul de viaţă. Anumite măsuri de distanţare trebuie să rămână, alături de protecţie a persoanelor vulnerabile trebuie să rămână, dar asta nu înseamnă că vârstnicii trebuie să stea acasă închişi pe viaţă. Acest lucru nu se poate să se întâmple.

Raed Arafat, anunțul pe care nimeni nu își dorea să îl audă: „Nu suntem în afara pericolului. Dacă nu respectăm regulile...”
coronavirus

Vor veni recomandări din partea specialiştilor pentru a sprijini vârtnicii să se protejeze, dar va intra în responsabilitatea lor să se protejeze în baza acestor recomandări.

Măsura care acum se aplică ca vârstnicii să nu iasă decât două ore din casă, asta nu poate să fie o măsură permanentă. Vor veni anumite adaptări", a afirmat Raed Arafat, la România Tv.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Nicușor Iordan este cel mai precoce artist popular din România! Prietenul lui Aurelian Preda a început să cânte la nunți de când avea doar 13 ani! FOTO

Părinții lui Răzvan Ciobanu au rămas fără venituri după ce li s-a închis pensiunea de la munte, din cauza pandemiei: "Faceți o faptă bună"

Cum s-au pregătit interlopii moldoveni de ieșirea din carantină. Foto șoc!

George Burcea a fost căutat de Fisc acasă la Andreea Bălan! E în legătură cu câștigurile actorului!

Cazul primarului mort din Deveselu! Cum s-au ”evaporat” mai multe case din declarația de avere a lui Ion Aliman? EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies