Raed Arafat, în doliu după moartea medicului Mioara Neagu: „Am pierdut astăzi o colegă, un salvator! În ultima ei postare ne-a spus…”

Medicul Mioara Neagu, șefa Compartimentului Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal “Anghel Saligny” din Feteşti, a murit la doar 48 de ani, după ce a fost infectată cu coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria

Mioara Neagu, medicul ucis de COVID-19
Mioara Neagu, medicul ucis de COVID-19

Medicul Mioara Neagu a lăsat în urmă doar lacrimi și durere, după ce a pierdut lupta cu coronavirus. Timp de o lună, femeia în vârstă de 48 de ani a făcut toate efotrurile pentru a se vindeca, pentru a continua să le fie alături soțului ei, fiicei lor, dar și pacinenților. Era o persoană bună, o mamă iubitoare și un cadru medical dedicat și mesaje cutremurătoare curg pe pagina ei după ce s-a aflat că, din păcate, de data aceasta, virusul a învins.


In articol:

Dr. Mioara Neagu a murit vineri, 16 octombrie. Imediat după ce s-a aflat vestea, un mesaj de adio a fost publicat pe pagina de Facebook a Departamentului pentru Situații de Urgență.

„Am pierdut astăzi o colegă, un salvator, un om care a luptat până în ultima clipă pentru viața sa, un om care aștepta să se repună pe picioare pentru a-și continua misiunea vieții ei, de a salva alți oameni.

Mioara Neagu, medic de urgență, medicul şef al Compartimentului Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal "Anghel Saligny” din Feteşti, o femeie tânără, discretă, iubitoare de viață, extrem de pasionată de munca ei, iubită de colegi, astăzi ne-a părăsit.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

În toată lupta ei extrem de grea timp de o lună cu noul Coronavirus, astăzi, inima ei a cedat, la doar 48 de ani.

Nouă, în schimb, în ultima ei postare pe Facebook, “ne-a spus” să ne protejăm.

Așa vom face, Mioara!
Drum lin către Cer!”, este mesajul dureros care a stârnit mii de reacții în mediul online.

Citeste si: Raed Arafat a făcut un anunț îngrijorător! Veștile nu sunt deloc bune:„Am pierdut lupta cu COVID-19!”

Raed Arafat, în doliu după moartea medicului Mioara Neagu

Nici Raed Arafat nu a rămas indiferent, după ce a aflat despre tragedia care s-a abătut aupra medicului din Fetești. 

Pandemia este o provocare pentru întreaga lume. Cei care se luptă cu virusul, încercând să salveze viețile, fără îndoială își pun viața lor în pericol. Pierderea colegei noastre care a muncit efectiv zi și noapte la spitalul din Fetești, destinat pacienților cu COVID-19, este una dureroasă și irecuperabilă pentru întregul corp medical. Ea a căzut victima bolii de care încerca să salveze pe alții. Condoleanțele colegilor și familiei!”, a scris secretarul de stat în cadrul Ministerului de Interne pe pagina lui de Facebook.

Galerie foto 
Citește și:

Bilanț COVID-19, 17 octombrie. 3.952 de cazuri noi de infectare, 63 de decese și  745 de persoane la ATI

Managerul spitalului Victor Babeș din Capitală trage un semnal de alarmă: „Sunt pacienți care așteptă în gardă, pe scaun, cu oxigenul la nas”

Care este cel mai folosit superaliment din lume? Luptă cu celulele canceroase și cu bolile de inimă. Este mai bun decat orice supliment alimentar

Pacienți infectați cu noul coronavirus, plimbați cu microbuzul: ”S-a plimbat microbuzul acela prin tot sectorul ”

Masca de protecție poate deveni un pericol atunci când se udă: ”O mască umedă e ca o batistă murdară”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies