Raed Arafat, mesaj important pentru populație: ”Dacă cineva vede o chestie care arată ca o tornadă să nu meargă spre ea”

Raed Arafat informează populația în legătură cu fenomenele meteo extreme!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Raed Arafat informează populația susține că trebuie să ne adăpostim, deoarece urmează fenomene meteo extreme care ar putea să ne pună în pericol viețile. De asemenea, dacă vedem o tornadă, să nu mergem niciodată spre ea.

„Sistemul RO-ALERT a fost activat și au fost transmise mesajele. Din acest punct de vedere populația este avertizată, pe lângă avertăzările care vin prin mass-media”, a adăugat coordonatorul DSU.

Citeste si: O altă tornadă în România! Este a doua în ultimele zile

Citeste si: Avertizare COD ROȘU pentru Ialomița și Călărași. Anunțul meteorologilor

Citeste si: Cod galben pentru jumătate din țară, inclusiv Capitala în următoarele două zile. Vremea va fi deosebit de rece

„Așteptăm să vedem care vor fi efectele. Rugămintea către populație este să se adăpostească, să evite să iasă din casă. Nu este un cod de lungă durată, este de aproximativ de o oră. Dacă cineva vede o chestie care arată ca o tornadă să nu meargă spre ea. Și cum am zis și altă dată, centura în mașină trebuie pusă. În cazul că mașina se răstoarnă, persoana să fie protejată. Să urmărească indicațiile date de autorități”, a mai spus Raed Arafat, potrivit digi24.ro.

”Dacă vin apeluri prin 112, vom interveni. Așteptăm să vedem efectele, că nu putem să le anticipăm”, a mai spus acesta.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate